Mijn profiel

Voornaam
HRcommunity
E-mail
info@hrcommunity.nl
Biografie
De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.
Voornaam
HRcommunity
Bio
De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.
3 dagen ago no Comment

De HRtop100 was ook dit jaar was een groot feest. Een spannende HR-quiz, goede gesprekken en een prikkelende keynote. Maar uiteindelijk draaide het natuurlijk vooral om de bekendmaking van drie spannende prijzen. Wie zijn de gelukkigen geworden…?

4 weken ago no Comment

Wat heb je nodig voor een digitale transformatie? Welke factoren zijn van cruciaal belang? En waar moet je beginnen? We stelden deze vragen aan doorgewinterde HR-directeuren. Hun antwoorden zie je in deze video.

1 maand ago no Comment

Hoe creëer je wendbaarheid met strategische personeelsplanning en zorg je voor flexibilisering van arbeid? Hanneke Moonen en Bertrand Prinsen schreven een tijd geleden voor het Tijdschrift voor HRM hier een uitgebreid artikel over.

1 maand ago no Comment

De afgelopen maanden heeft de redactie van de HRtop100 het land doorkruist om HR-directeuren te interviewen. Vandaag begint de stemmaand voor de publieksprijs, én zijn de finalisten voor de felbegeerde vakjuryprijs bekend. En de finalisten zijn….

1 maand ago no Comment

Is digitalisatie noodzakelijk voor een organisatie om te innoveren? En zo ja, op welke manieren kunnen ze dat doen? We vroegen verschillende HR-directeuren naar hun antwoord op deze vraag. Benieuwd naar hun antwoorden? Bekijk het filmpje!

2 maanden ago no Comment

Elke organisatie krijgt er hoe dan ook mee te maken: een digitale transformatie. Het ene bedrijf zit er middenin, terwijl andere nog aan de vooravond staan van een digitale revolutie. Eén ding is in elk geval zeker: bedrijven moeten er mee aan de slag.

3 maanden ago no Comment

Duurzame inzetbaarheid is geen nieuw onderwerp, maar het is wel een onderwerp dat nu speelt. Nu we allemaal steeds ouder worden, moeten we ook steeds langer doorwerken, maar wel op een gezonde en plezierige manier. Niet alleen op fysiek, maar ook mentaal vlak. Waar moet je aandacht aan besteden?

3 maanden ago no Comment

Amsterdamser dan de HVA kan het bijna niet. Aan de Hogeschool van Amsterdam studeren 50.000 mensen, werken 4.000 medewerkers en is de Hogeschool eigenlijk altijd wel bezig met projecten voor, door en in de hoofdstad. Toch weten veel mensen niet hoe nauw de banden tussen de stad en de organisatie eigenlijk zijn. Het is één […]

3 maanden ago no Comment

Het gebouw waar Prorail in huist heeft bijna een mythische status, het honderd jaar oude kantoorpand wordt ook wel – al dan niet liefkozend – ‘De Inktpot’ genoemd. We ontmoeten er Raymond van Hattem, HR-directeur bij Prorail, die sinds kort niet alleen verantwoordelijk is voor de herinrichting van de organisatie maar ook het gebouw. ‘Ik […]

3 maanden ago no Comment

Als we het hoofdkantoor van de Efteling binnenlopen voelen we ons meteen weer even kind. De rode loper is uitgerold in de grote hal met glas-in-loodramen en in de verte klinkt onmiskenbaar Efteling-muziek. In de kamer van HR-directeur Elly Hilhorst zet het sprookje zich verder; de hele wand is bezaaid met inspirerende spreuken. ‘Als je […]

HRcommunity does not have any friends yet.