1. Home
  2. Niet gevonden (404 error)

Niet gevonden (404 error)

Oops. De pagina die je zocht bestaat niet (meer). Controleer of je de juiste url hebt ingevoerd.

Ga naar de Homepage of maak gebruik van de zoekbalk. Sorry voor het ongemak.

Talent na de pandemie: toptalenten vasthouden

berichten
Arbeidsmarkt

Talent verliezen kan hoge kosten met zich meebrengen. In Nederland kost elke vacature de werkgever ongeveer €4,500; gemiddeld duurt het twee maanden om de positie te vervullen. De emotionele belasting voor je cultuur en productiviteit is dan nog niet meegerekend. Als je één toppresteerder verliest, volgen er gemakkelijk meer.

Een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zzp’ers in één klik

Arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zzp’ers in één klik

berichten
Arbeidsmarkt

Van alle zzp’ers in Nederland heeft ruim een derde geen voorziening getroffen voor arbeidsongeschiktheid, wat neerkomt op meer dan 400.000 zelfstandigen. Sinds 2019 is dat aantal met 3 procent gedaald naar 37 procent. Om deze trend te versnellen lanceert HR-dienstverlener HeadFirst Group in samenwerking met insurtech Alicia een uniek, nieuw product voor arbeidsongeschiktheid: Select iCommunity Crowdsurance (SiCC).

Hoezo Hierarchie? De toekomst van werken is horizontaal

Hoezo Hiërarchie? De toekomst van werken is horizontaal

berichten

Als de achtereenvolgende lockdowns één ding duidelijk hebben gemaakt, dan is het wel hoe achterhaald traditionele organisatie structuren en het bijbehorende hiërarchisch denken zijn. In nog geen twee jaar tijd hebben top-down systemen plaatsgemaakt voor een nieuwe manier van werken. Werk dat draait om gezamenlijke waardecreatie, werk waarbij iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.

Employee experience per branche verschillend: dit kunnen we ervan leren

Employee experience per branche verschillend: dit kunnen we ervan leren

berichten
Employee experience

Hoe kunnen we de organisatie zo inrichten dat we aantrekkelijk zijn en blijven voor bestaande en nieuwe medewerkers? Wat maakt mensen enthousiast over hun werk? Deze HR-vragen zijn met de huidige personeelstekorten in zo’n beetje alle branches prangender dan ooit. Download hier het benchmarkrapport Employee experience in Nederland 2022 van Integron.