1. Home
  2. Niet gevonden (404 error)

Niet gevonden (404 error)

Oops. De pagina die je zocht bestaat niet (meer). Controleer of je de juiste url hebt ingevoerd.

Ga naar de Homepage of maak gebruik van de zoekbalk. Sorry voor het ongemak.

Een lening afsluiten, hoe werkt dat?

Artikel
Arbeidsmarkt

Vele mensen komen in een fase in hun leven dat er ineens extra geld nodig is, maar wat niet voorhanden is. Je wilt bijvoorbeeld je woning zo snel mogelijk verduurzamen, maar dat kost geld. Er moet dringend verbouwd worden, want er is gezinsuitbreiding op komst, of je wilt simpelweg een investering doen en hebt daar nu geld voor nodig. De gedachte aan een lening komt op; een logische gedachte. Een lening maakt ineens een hoop mogelijk.

Het behouden van nieuw talent: zo doe je dat!

Artikel
Werving / Selectie / Onboarding

Op het moment veranderen veel mensen van baan, dat kan liggen aan verschillende interne of externe factoren. Om mensen te behouden kan je focussen op de interne factoren waar je wél invloed op hebt. Investeer bijvoorbeeld meer tijd in een fijne werkplek en een goede onderlinge band met het team. Denk aan respectvolle en open communicatie met elkaar, vertrouwen en dat kwetsbaarheden omarmd worden door het team.

Kwaliteitsmanagement is eigenlijk prestatiemanagement

Artikel
HR-strategie & analytics

‘Perspectief op werk’ is een reeks interviews over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van Nu & Straks. – Jos van Langen onderzoekt hoe arbeid en werkgeverschap eruit gaat zien. Welke beroepen komen op en welke vaardigheden en mind-set zijn essentieel om de arbeidsmarkt van morgen te overleven?

Hoe ziet een goed corporate wellbeing-programma eruit?

Artikel
Wellbeing & Vitaliteit

Investeren in een corporate wellbeing-programma heeft een positieve invloed op het gebied van productiviteit, retentie en verzuim in je organisatie. De meeste programma’s die het welzijn van je werknemers en organisatie beloven te verbeteren, falen uiteindelijk – simpelweg door het feit dat ze tekortschieten op vijf belangrijke punten.

Do’s en don’ts van een arbeidsmarkt video

Artikel
Werving / Selectie / Onboarding

In de media lees je het dagelijks: veel sectoren zoals de ICT, beveiliging, transport en logistiek en de zorg kampen met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Werkgevers in deze sectoren moeten vaak met elkaar concurreren voor geschikte kandidaten. Met een goede wervingsvideo kun je potentiële werknemers vertellen waarom ze bij jullie moeten gaan werken. Wil je een arbeidsmarktcommunicatie video laten maken let dan op de volgende Do’s en Don’ts:

Diversiteit, Inclusie en Gelijkheid ter versterking van jouw Employer Branding

Artikel
Diversiteit & inclusie

In dit artikel gaan we in op de vraag hoe werkgevers hun beleid op het gebied van Diversity, Inclusion en Equity kunnen verbeteren. Ook besteden we aandacht aan de voornaamste uitdaging voor organisaties op dit thema: het onderwerp zien als meer dan een invuloefening en het in plaats daarvan structureel onderdeel te laten uitmaken van de bedrijfsstrategie.