1. Home
  2. Niet gevonden (404 error)

Niet gevonden (404 error)

Oops. De pagina die je zocht bestaat niet (meer). Controleer of je de juiste url hebt ingevoerd.

Ga naar de Homepage of maak gebruik van de zoekbalk. Sorry voor het ongemak.

10 kansen om budgetruimte voor inhuur te vergroten

Artikel
HR-strategie & analytics

HR-tech dienstverlener HeadFirst Group streeft naar een nieuwe wereld van werk, waarin vraag en aanbod samenkomen met behulp van tech en data, de waarde van talent prioritair is ongeacht de contractvorm, en er wordt gestreden voor een inclusieve arbeidsmarkt. Om deze visie te realiseren, daagt Managing Director Koen van Rijn organisaties uit om 10% te besparen op inhuurkosten door 20% meer extern talent in te huren, en biedt tien concrete kansen om deze uitdaging aan te gaan.

De rol van AI in het veranderende HR-landschap

Artikel
HR-technologie & Data

Ontdek in dit artikel hoe Kunstmatige Intelligentie (AI) de wereld van Human Resources (HR) op zijn kop zet. Van revolutionaire wervingsprocessen tot het vinden van nieuwe talenten bij medewerkers, AI herdefinieert de rol van HR-professionals, waardoor ze zich kunnen richten op wat echt telt: de medewerker. Benieuwd hoe AI als bondgenoot kan dienen in jouw HR-afdeling en welke strategieën nodig zijn voor een succesvolle implementatie? Lees verder en ontdek de rol van AI en toekomst van HR.

Dit zijn de 7 bouwstenen voor een effectieve feedbackcultuur in je organisatie

Artikel
Organiseren & Cultuur

De geschiedenis leert ons dat je door samen te werken meer bereikt dan alleen. Een belangrijk onderdeel van effectief teamwork is een open cultuur waarin iedereen zich comfortabel voelt om regelmatig feedback te geven en te ontvangen. Effectory, Europese marktleider op het gebied van medewerkersfeedback, legt uit waarom deze feedbackcultuur zo belangrijk is en wat hieraan ten grondslag ligt.

AI als co-piloot: op deze manier helpt het bij het maken van trainingen

Artikel
HR-technologie & Data, Veranderen & Innoveren

Het creëren van de juiste leerinhoud voor een werknemerstraining kan best een uitdaging zijn. Om alle belangrijke aspecten in een training uit te lichten en een duidelijk trainingsprogramma samen te stellen, moet men namelijk vaak met verschillende experts om tafel. Bovendien vereist het veel maatwerk en zijn voor elke organisatie en functies andere vaardigheden en kennis van belang.

De ideale werkdruk voor een gezonde organisatie (inclusief 7 tips!)

Artikel
Wellbeing & Vitaliteit

Als je verantwoordelijk bent voor het welzijn van medewerkers, weet je dat werkdrukbeheer van groot belang is. Het heeft een directe invloed op de prestaties, betrokkenheid en vitaliteit op de werkvloer. In dit artikel duiken we dieper in waarom een goede werkdruk essentieel is, welke gevolgen te veel of te weinig werkdruk kan hebben voor medewerkers, en hoe jij als organisatie kunt zorgen voor een ideale werkdruk.

De kracht van Generatieve AI in HR – Wat het voor jouw organisatie kan betekenen

Artikel
Employee experience, HR-technologie & Data

Generatieve AI zal in de aankomende jaren een steeds dominantere positie innemen binnen organisaties. In dit artikel zal ingegaan worden op de rol die GenAI zou kunnen spelen binnen HR, met in het bijzonder een focus op talentmanagement, het automatiseren van routinematige taken en het verbeteren van de werknemersbeleving.

De kracht van erkenning: meer dan een schouderklopje

Artikel
Wellbeing & Vitaliteit

In een werkomgeving waar prestaties en resultaten vaak de boventoon voeren, is erkenning een essentieel, maar onderschat onderdeel dat bijdraagt aan het welzijn en de tevredenheid van werknemers. Het geven van erkenning gaat namelijk verder dan het incidenteel uitspreken van waardering of het geven van een schouderklopje. Als erkenning een onderdeel is van de bedrijfscultuur, zijn de effecten groter dan alleen werknemerstevredenheid. In deze blog lees je welk effect erkenning heeft en waarom een erkenning cultuur onmisbaar is in elke organisatie.