Tags: , ,

a.s.r. ondertekent Charter Diversiteit

» Nieuws

»

a.s.r. ondertekent Charter Diversiteit

De Raad van Bestuur van a.s.r. heeft het Charter Diversiteit van Diversiteit in Bedrijf ondertekend. Dit is een intentieverklaring waarmee a.s.r. zich committeert aan haar eigen doelen om diversiteit en inclusie op de werkvloer te bevorderen.

Onderdeel van het Charter is het opstellen van een plan van aanpak om tot meer diversiteit en inclusie te komen bij a.s.r. De basis voor deze aanpak vormt het nieuwe beleidsplan diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Om meer bewustwording  rond het thema te creëren binnen a.s.r. zijn inmiddels al diverse initiatieven gestart, zoals dialoogsessies en ethiekcafés. Ook is er aandacht voor inclusief denken en doen in het Leiderschap Educatie programma (LE) voor leidinggevenden. Jos Baeten, CEO van a.s.r.: ’Afgelopen jaar zijn we een gezamenlijke dialoog opgestart over wat een divers en inclusief bedrijf is en hoe we daar gaan komen. Uitgangspunt is dat wij niemand buitensluiten en iedereen gelijkwaardig behandelen. Bij a.s.r. krijgen alle medewerkers de ruimte om hun unieke talenten in te zetten om onze doelstellingen te realiseren. We erkennen dat het een onomkeerbaar proces is dat niet van vandaag op morgen klaar is. Het Charter Diversiteit geeft ons een extra stimulans om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven over dit onderwerp.’


Charter Diversiteit

Het Charter Diversiteit van Diversiteit in Bedrijf stimuleert diversiteit en inclusie op de werkvloer, ondersteunt bij de aanpak en geeft toegang tot verschillende netwerken ten behoeve van het uitwisselen van kennis en ervaringen. In Nederland hebben inmiddels 264 bedrijven het Charter ondertekend. Diversiteit in Bedrijf is onderdeel van de Sociaal-Economische Raad (SER).

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Nieuws

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu