Tags: , , , ,

Solidair tegen het Coronavirus: Visiotalent biedt bedrijven gratis “Live Video”-diensten aan

» Nieuws
» Werving & selectie

»

Solidair tegen het Coronavirus: Visiotalent biedt bedrijven gratis “Live Video”-diensten aan

De CleverConnect-groep, leider op het gebied van werkgelegenheid en werving, zet zich samen met La French Tech-spelers in door de video-oplossing ‘Visiotalent Live’ aan organisaties ter beschikking te stellen, waardoor bedrijven en sollicitanten elkaar kunnen ontmoeten, zonder de software te installeren.

Er zijn verschillende maatregelen aangekkondigd om bedrijven te ondersteunen en te helpen het hoofd te bieden in deze moeilijke periode.

“Platforms mobiliseren om te vechten tegen het Coronavirus”

Na de oproep van Cédric O om La French Tech te mobiliseren, nam CleverConnect als geëngageerd HR Tech burgerbedrijf dat graag wil bijdragen aan de uitoefening van zakelijke activiteiten, het besluit om te reageren op het verzoek van de staatssecretaris verantwoordelijk voor Digitaal. CleverConnect biedt daarom alle organisaties die dat willen gratis de video-oplossing “Visiotalent Live” aan. Deze module biedt recruiters en kandidaten de mogelijkheid om per video af te spreken, zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd verbonden worden om de kandidaat te ontmoeten.

Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Nieuws

De tien mythes van Agile werken

In de praktijk blijkt de invoering van Agile werken vaak aanzienlijk complexer dan verwacht. In dit artikel wordt op een nuchtere wijze uit de doeken gedaan wat je in de…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu