Wat doen we?

» Over HRcommunity

»

Wat doen we?

HRcommunity verbindt hr-professionals om het delen van kennis en daarmee leren mogelijk te maken.  Wij dragen bij aan productieve en toekomstbestendige organisaties.

HRcommunity verbindt hr-professionals om het delen van kennis en daarmee leren mogelijk te maken.  Wij dragen bij aan productieve en toekomstbestendige organisaties. Leren leidt tot innovatie en dat is de grootste aandrijver van productiviteit. Het grootste deel van innovatie is sociale innovatie. Oftwel, groei door menselijke verbinding. Een belangrijke taak en mooie kans voor HR dus. HRcommunity, is, met haar labels HRincubator en de HRtop100, het knooppunt in HR in Nederland.

Door kennis en visies uit het werkveld – maar ook juist búiten het werkveld – te delen met onze 100.000 leden en volgers gaan we over de grenzen van organisaties. En dat maakt ons de grootste community in het HR-werkveld. Het maakt ons ook uniek: alles draait om verbinding en kennisdeling. We zijn een echte community, waarbij we niet alleen zenden, maar juist ook graag ontvangen. Geven en nemen dus. Van elkaar kunnen we tenslotte leren, hoe kort of lang je ook al in HR werkzaam bent. Dat betekent dat we zo transparant mogelijk zijn en er vooral zijn om de verbinding te leggen tussen dienstverleners, professionals of zelfs onderling en in teams.

Maar hoe dóen jullie dat dan precies?

Die vraag krijgen we regelmatig. Want die visie van ons klinkt heerlijk idealistisch, maar wat betekent dat dan concreet?

Onder HRcommunity vallen verschillende labels. Met deze labels proberen we ons gedachtegoed dagelijks in te praktijk te brengen. Je kunt zoal bij ons terecht voor:

 • blogs & artikelen
 • eigen HR-evenementen
 • HR-vacatures
 • HR-evenementen
 • een groot online netwerk
 • interviews met HR-directeuren
 • award voor de beste HR-directeur van het jaar
 • award voor HR-talenten
 • wekelijkse nieuwsbrieven
 • whitepapers
 • summits

Brengen en halen

Iedereen die bij ons ‘iets’ toevoegt aan de community noemen wij een lid. Dat betekent dat je soms haalt, en soms brengt. Zo kun je bijvoorbeeld een waardevolle toevoeging leveren in een van onze Linkedin-groepen bij een bepaalde discussie. Of je leest gewoon graag de blogs die wij plaatsen. Wil je liever iets actiever zijn? Dan kan je naar een van onze evenementen komen. Met je team of alleen. Of misschien wil je juist graag je mening met een breder publiek delen – dan kan je een blog of artikel aanleveren die wij vervolgens plaatsen op ons kennisplatform.

Samen met onze community HR elke dag een stukje mooier maken? Voor HR-teams bieden wij een speciaal lidmaatschap waardoor jullie het beste uit onze community halen. Zo helpen we elkaar om ons werk van nog grotere waarde te laten zijn. Inspireer, leer en innoveer.

Ben je benieuwd naar wie er eigenlijk verantwoordelijk is om onze community up and running te houden? Of gewoon nieuwsgierig naar de mensen zelf? Op deze pagina maak je kennis met ons.

Heb je nog steeds vragen of wil je eens kennis met ons maken? Neem dan vooral contact met ons op. Of laat van je horen op een van onze vele kanalen. Vinden we leuk.

 

Ook Interessante Over HRcommunity

Voorkennis is macht

Binnen iedere organisatie met meerdere medewerkers heerst een bepaalde mate van machtsverdeling. Deze hiërarchie geeft sturing aan een team of bedrijf. Hier is in de regel niets mis mee, tenzij…
Lees verder

Community Leden

[ultimatemember form_id="59410"]

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

[ultimatemember form_id=”528″]

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu