Referenties

HRcommunity heeft een schare aan fans. Met goede reden, want HRcommunity tilt elk event naar een hoger niveau, brengt content onder de aandacht bij de juiste professionals en geeft jouw bedrijf een podium. Vertrouw ons niet op ons woord, maar geloof de lofuitingen van onze community!

Ook fan worden? Neem contact met ons op!

“Ik schrijf al sinds 2014 voor HRcommunity – over transformatieprocessen en de Arbeidsmarkt Nu&Straks. Deze website is een moderne en dynamische community. Met een groot bereik van professionals die hongerig zijn naar de laatste ontwikkelingen en trends. Werk(en) en organisaties zijn namelijk continue in beweging en dat betekend dat kennis en duiding essentieel is. Net als ik willen jullie toch ook up-to-date zijn?! Heel veel leesplezier gewenst.”

Jos van langen

Auteur en oprichter van ReikwijdteTV

“Ik ben met HRcommunity in aanraking gekomen, toen ik gevraagd werd voor een interview voor de HRtop100. Tot mijn grote geluk won ik in 2016 de vakjuryprijs van deze HRtop100 en ging ik een (positieve) rollercoaster in. Sindsdien werken wij samen aan HRevents, is mijn netwerk van HR-directeuren enorm vergroot en ben ik in contact gekomen met enorm enthousiaste professionals met een diverse (HR-)achtergrond. HRcommunity is een gepassioneerde en professionele club die voor mij van grote toegevoegde waarde is geweest in het opbouwen van mijn netwerk, het delen van mijn visie op HR, en het geïnspireerd raken op diverse HR-onderwerpen door vakgenoten.”

Irene Vernie

HR-Directeur bij Rituals, winnaar vakjuryprijs 2016 HRtop100

“Hoe gaaf is het om van elkaar te leren en iedere dag te verbeteren? Volgens mij wil iedere professional dat. Soms heb je dan een zetje nodig. HRcommunity daagde mij in 2017 uit mijn verhaal te vertellen: wat maakt jouw visie en uitvoering van het vak bijzonder? Het formuleren van mijn visie en reflecteren op de prestatie van mijn team maakte me trots en was super waardevol om te doen. Zelf kijken waar en hoe je verschil maakt en dat ook weer delen met de HR community! De publieksprijs 2017 viel mij ten deel. Een super mooie waardering van vakgenoten en collega’s voor mijn verhaal. Wat is jouw visie eigenlijk?”

Robert Dollevoet

Winnaar publieksprijs 2017 HRtop100

“HRcommunity is a wonderful initiator of innovation processes in Human Resource Management and enabler of making relevant new connections between HR professionals. It is an impressive community of professionals that interact with one another and stimulate out-of-the box thinking.”

Annet de Lange

Professor HRM HAN University of Applied Sciences

“Het HR Tech Event van 20 juni 2017 was het zoveelste bewijs dat HRcommunity mooie events / bijeenkomsten kan verzorgen en interessante mensen weet samen te brengen. Het team achter HRcommunity is nieuwsgierig, ambitieus en ondernemend in het verbinden en in beweging brengen van HR-professionals. Het mooie vind ik dat de beweging niet komt vanuit gevestigde overtuigingen van wat HR zou moeten zijn, maar vanuit het constant kijken naar hoe organisatievormen zich ontwikkelen en welke steun daarbij nodig is vanuit het HR-domein van kennis en vaardigheden. Ik kan iedereen, en in het bijzonder een ieder die zich bezighoudt met het begeleiden en ondersteunen van mensen, aanraden zich aan te sluiten!”

Jim van der Wardt

Rainmen Group, deelnemer HR Tech Event 2017

“HRcommunity bestaat uit een team van jonge en enthousiaste mensen met een oprechte passie voor het HR-vak. Niet de commercie, maar de informatiebehoefte van de leden staat centraal. Hun werk is fris, vernieuwd en belicht echt alle kanten van het HR-domein. Daarmee is HRcommunity voor mij het meest innovatieve en complete HR-platform van Nederland.”

Laura Kerckhoffs

Marketing Manager AFAS

“In 2017 heb ik de finale gewonnen van HRtalent of the Year. Tijdens dit proces kreeg ik veel erkenning voor mijn werk en visie. Niet alleen omdat de jury mij tot winnaar heeft bekroond, maar ook doordat ik hele leuke reacties uit zowel mijn eigen netwerk als uit verrassende hoeken kreeg. Ik heb mij hierdoor onder andere gerealiseerd dat ik een goede band heb met mijn klanten en dat zij bewust bij ons komen omdat ze het eens zijn met mijn visie. Zo merk je wel dat de kracht en bekendheid van de awards groot zijn. Het is echt overweldigend!”

Iris Zonneveldt

Founder & CEO van Treams, winnaar vakjuryprijs 2017 HRtalent of the Year

“Met slimme enthousiaste mensen organisch bezig zijn is ontzettend energiegevend en zet de hersens iedere keer weer aan het werk. Organisaties, ontwikkelingen analyseren en kijken waar we met elkaar slagen kunnen maken om HR en organisatiekunde in Nederland verder te helpen.”

Susanne Koenders

Program Manager Business Administration HVA

“Vanuit een sterke visie op de toekomst heeft HRcommunity iets unieks neergezet. Vanuit verbinding, en telkens weer verrassend met nieuwe innovatieve initiatieven die beogen het vakgebied vooruit te helpen. HRcommunity geeft HR kleur, en dat is wat het vakgebied nodig heeft!”

Annette Engelen

Onze Coach

“Vanaf het moment dat ik lid werd, werd ik meegezogen in het enthousiasme van HRcommunity. Voor mij dé broedplaats voor HR-gepassioneerden. Overal werd ik bij betrokken. Van deelname aan de HRsummerschool en HRtalent of the Year, tot het interviewen van HR-directeuren voor de HRtop100. Heb je passie voor HR, dan gaan alle deuren wagenwijd voor je open. Ook die normaliter voor studenten gesloten blijven. Dus studenten, wacht niet langer en pak je kans!”

Marianne den Engelsman

Young Executive at Boer & Croon Management

“Toen ik in augustus 2017 door mijn team werd benaderd om de gemeente Amsterdam te kandideren voor de HRtop100 hadden we niet kunnen bedenken wat de gevolgen hiervan konden zijn. We kijken terug op een fantastische ervaring, waarbij we dankzij de professionele ondersteuning van HRcommunity kennis hebben gemaakt met tientallen inspirerende en enthousiaste P&O-collega’s in het land.

De verkiezing tot HR-manager van het jaar 2017 zie ik dan vooral ook als een beloning voor de manier waarop we binnen de gemeente Amsterdam met ruim 500 P&O-professionals ons vak uitoefenen. Met veel verschillende Amsterdamse collega’s namen we deel aan de talrijke bijeenkomsten van HRcommunity en haar partners om onder andere de dialoog aan te gaan over de toekomstvisie op ons vak en onze aanpak. Deze is kortgezegd: HR niet alleen als adviseur, maar ook mede aan het stuur van de organisatie.

Het netwerk van HRcommunity bood ons daarbij ook een geweldig platform om te vertellen met hoeveel plezier wij bij de leukste werkgever van het land werken. Een organisatie waar medewerkers dagelijks met visie en lef werken om het beste voor de stad en de Amsterdammers te bereiken. Een woord van dank is dan ook op zijn plaats aan HRcommunity. Dank dat wij het afgelopen jaar in de keuken van het HR-vak hebben mogen kijken en meelopen. We kijken uit naar nog veel mooie en inspirerende momenten in de toekomst.”

Yardena Shitrit

Directeur P&O bij gemeente Amsterdam, winnaar vakjuryprijs 2017 HRtop100

“Door het winnen van de award durfde ik de stap te zetten om voor het beleid een eigen bedrijf op te zetten en het bood ons een podium om ons verhaal te vertellen. Dat leverde extra exposure op voor Hutten én 58 spreekbeurten in 2015. Bovendien is het aantal spontane sollicitaties exponentieel toegenomen; van 300 in 2012 tot 16.000 in 2015!”

Pascal Verheugd

HR-directeur Hutten, winnaar vakjuryprijs 2014 HRtop100

“Bedankt voor de geweldige organisatie van de HR Hackathon van afgelopen donderdag. Er kwam bij ons ProRail groepje veel energie vrij. We zijn met een concreet product naar huis gegaan. Super! Keep up the good!”

Erwin Klappe

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid bij ProRail, deelnemer HR Hackathon 2016

“Dank voor de dag! Het bijzondere is dat jullie platform en input bieden en je jezelf een platform en input gunt. Dan nog moet het zo zijn dat de juiste ingredienten leiden tot iets moois. De juiste energie, keuzemogelijkheden maar geen vaste vorm, fijne mensen, vakmanschap, een creatieve omgeving. Het bracht ons als nieuw team, zelfs onbekenden van elkaar, in een geweldig goeie flow. Dus dank voor het aanbrengen van de ideale setting. It worked for us!”

Deelnemer Transformation Day 2017

“HRcommunity voelt voor mij als mijn professionele familie op het vlak van HR. Het kennisniveau en het netwerk liggen op hoog niveau en zijn erg inspirerend. Ook hebben de activiteiten een hoge dosis fun, het hoogtepunt is hierbij de HR-summerschool die je als Young Professional ?zeker niet mag missen!”

Inge van Herwijnen

Student ’’Trend Research & Concept Creation in Lifestyle’ & deelnemer HRsummerschool 2017

“HRcommunity brengt Lagerweij op thema’s als duurzame inzetbaarheid, doelgericht leiderschap en nieuwe manieren van samenwerken in gesprek met onze doelgroep. De specialisten van HRcommunity en Lagerweij werken zo al jaren samen om Het Mens Effect in elke organisatie voorrang te geven!”

Jitze Reeder

Commercieel Directeur Lagerweij

“Innovatie komt veelal voort uit sociale innovatie, oftewel de verbinding en interactie tussen mensen. Kennis, ideeën en inzichten bij elkaar brengen om te inspireren en van elkaar te leren om zo gezamenlijk doorbraken te realiseren. Met HRcommunity hebben Remco en zijn team een heel mooi platform gecreëerd waarin dit vorm krijgt. Super mooi initiatief. En mooi om te zien met welke bevlogenheid dit wordt opgepakt.”

Lisette Weersink

CEO Spring Today

“HR is met de opkomst van HRcommunity veel toegankelijker geworden voor iedereen die zich afvraagt waarom HR zonodig alleen bedreven moet worden vanuit een stafdienst. Door een kritische opstelling en zichzelf de maat te nemen over menszaken in business scherpt de HR community zichzelf en anderen.”

Hans Baltjes

Educational Manager Logistics & Economics Windesheim University of Applied Sciences

“Zo mooi wat er in de afgelopen jaren met HRcommunity is neergezet. In de basis gebouwd vanuit de drang om de H van HR maximaal te kunnen bedienen. Human centered dus, met het geloof dat als een organisatie haar menselijk kapitaal optimaal inzet dit leidt tot het hoogst haalbare resultaat. Inmiddels organiseert/faciliteert HRcommunity activiteiten voor alle niveaus en specialisaties van HR en niet verwonderlijk dat bijna iedere HR-professional wel eens iets met HRcommunity heeft gedaan. De kracht van verbinding, kennisdeling en inspiratie komen allemaal samen bij HRcommunity.”

Marco Hoekstra

Pearl Laren Consulting

“In de zomer van 2016 heb ik via mijn opleiding de kans gekregen om de tweedaagse HRsummerschool (van HRcommunity) bij te wonen. Wat een ervaring! Samen met collega’s uit het vak in interessante HR-thema’s duiken, geïnspireerd worden door gepassioneerde mensen, netwerken met collega’s die fantastische functies bekleden en ook nog sparren over je eigen ideeën en visie. Kortom: een echte aanrader!”

Romy van de Geer

Hellofresh, deelnemer HRsummerschool 2016