1. Home
  2. Berichten

&Gommer

&Gommer Pensions Group is een allround pensioenadvies kantoor gevestigd in Tilburg. Wij zijn onafhankelijk en zeer deskundig en wij ontzorgen als het gaat om pensioen. Dat doen wij voor werkgevers, ondernemingsraden, werknemers, DGA’s en ook voor andere pensioenprofessionals.

Werknemers nu met pensioen of wachten tot het nieuwe pensioenstelsel?

Werknemers nu met pensioen of wachten tot het nieuwe pensioenstelsel?

berichten
Arbeidsvoorwaarden

Als je bijna met pensioen gaat, is het dan gunstig om juist nu (nog even snel) met pensioen te gaan onder de huidige wetgeving? Of kun je beter wachten tot het nieuwe stelsel er is? In dit artikel het antwoord op alle vragen van jouw werknemers die plannen hebben om met pensioen te gaan. Allereerst maakt het uit waar jullie nu pensioen opbouwen.

Pensioen is een lappendeken en dat kost werkgevers veel geld

AOW-leeftijd, vervroegd pensioen: het pensioen is een lappendeken dat veel geld kost

berichten
Arbeidsmarkt

Pensioen was vroeger lekker overzichtelijk. Het pensioen ging in op 65 jaar en op dat moment ging ook de AOW in. In bepaalde sectoren was er een VUT-regeling. Daardoor konden werknemers in die sector eerder stoppen. Eenvoudig en overzichtelijk. Iedereen wist waar die aan toe was. En die duidelijkheid gaf perspectief. En dat is goed voor de moraal van werknemers.

Wie krijgen compensaties in het nieuwe pensioenstelsel

Wie krijgen compensaties in het nieuwe pensioenstelsel?

berichten
Arbeidsvoorwaarden

Vanaf volgend jaar worden alle pensioenregelingen aangepast. Iedereen krijgt een individuele pensioenpot. Maandelijks wordt een percentage van de pensioengrondslag als premie gestort in je eigen pensioenpot. Het premiepercentage is voor alle leeftijden gelijk. Dat betekent dat veel werknemers er flink op achteruit gaan. En dat moet worden gecompenseerd.

[searchandfilter id=”29144″]

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -
Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Sponsors

Menu