1. Home
  2. Berichten

Great Place To Work

Al 35 jaar, en momenteel in 60 landen, meet Great Place To Work vertrouwen – dé sleutel tot organisatiesucces. Binnen een Great Place To Work For All is de communicatie transparant, voelen alle medewerkers zich gewaardeerd, worden beslissingen niet enkel top-down genomen, verloopt de samenwerking tussen collega’s soepel, krijgen mensen energie van hun werk én worden doelen behaald.

Logo_Great-place-to-work
Week van de Werkstress: 5 succesfactoren & 5 best practices

Week van de Werkstress: 5 succesfactoren & 5 best practices

berichten
Verandermanagement, Wellbeing

Het vermogen om goed om te gaan met veranderingen en tegenslag is een belangrijke factor bij werkstress. De coronacrisis heeft meer dan ooit beroep gedaan op ieders mentale kracht. Van 15 tot en met 19 november 2021 is de Week van de Werkstress. Het thema is dit jaar Mentaal Sterk! Het doel is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden, om zo serieus werk te maken van mentale kracht.

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Sponsors

Menu