1. Home
  2. Berichten

Personio

Personio biedt een allesomvattend systeem voor bedrijven met 10 tot 2.000 medewerkers. Geen gedoe, geen hype, gewoon geweldige HR. De Personio-oplossing ondersteunt de belangrijkste HR-processen die elk bedrijf moet uitvoeren.

Personio

Cultuur, productiviteit en risico: de impact van corona

berichten
Arbeidsmarkt

In 2020 stond er bij bedrijven meestal één ding bovenaan de agenda: brandjes blussen. HR blonk uit in haar rol en werd beter in het aangaan en oplossen van complexe en voortdurend veranderende uitdagingen. Aandacht voor strategie en cultuur belandde echter vaak op een zijspoor“ en nu zien we hoe dit zijn tol eist. Bedrijven worden geconfronteerd met een hoger personeelsverloop en een sterk teruglopende productie.

[searchandfilter id=”29144″]

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Sponsors

Menu