TechWolf

Verbindt bedrijfsstrategie met mensenstrategie.

De bedrijfsprioriteiten van vandaag zijn duidelijk: succesvol navigeren op de golven van verandering. Om te slagen heb je de juiste mensen nodig, met de juiste vaardigheden, in de juiste positie op het juiste moment. TechWolf monitort automatisch de vaardigheden van uw werknemers op basis van HR-informatie en de digitale voetafdruk die ze op de werkvloer creëren. Ontdek welke vaardigheden al aanwezig zijn, anticipeer op de vraag naar toekomstige vaardigheden en identificeer efficiënte paden voor bijscholing, omscholing en aanwerving.

Hoe zet je een skills-ecosysteem op?
Document

Hoe het slim beheren van skills jouw bedrijf naar een ander niveau tilt

Skills zijn geëvolueerd van een handvol basisvaardigheden die binnen kleine gemeenschappen werden gebruikt, naar een complexe en onderling verbonden wereldwijde markt van skills. Leer in de gids van Techwolf hoe je hier gebruik van maakt en een succesvolle skills-ecosysteem opzet in jouw organisatie.

Coronacrisis

Het coronavirus heeft grote impact op organisaties en hun medewerkers. De komende periode vind je tips, wetenswaardigheden, inspiratie en meer in deze collectie. Uiteraard melden we het ook zo spoedig mogelijk als er nieuws is.
Filters
Reset
Reset
Reset

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Partners