Vista Nova

Bij Vista Nova werken we samen met loopbaanadviseurs, HR-professionals en managers om het werkgeluk van de Nederlandse beroepsbevolking te vergroten. Onze opleidingen, trainingen en masterclasses bieden kennis, vaardigheden en inzicht, en voorzien jou van praktische handvatten die je direct kunt gebruiken.

We zijn een toonaangevend opleidingsinstituut voor loopbaan en leiderschap en leiden zowel beginnende als ervaren professionals op met behulp van de Methode Hoogendijk® en het Koersonderzoek®. Onze deskundige docenten en supervisoren delen graag hun kennis en ervaring met jou. Blijf bij in je vak of ontwikkel je verder als loopbaanadviseur, HR-professional of manager en bekijk ons actuele opleidingsaanbod.

De drang naar perfectie zorgt voor ongelukkige medewerkers
Artikel

De drang naar perfectie zorgt voor ongelukkige medewerkers

Als je ooit op sollicitatiegesprek bent geweest, is de kans groot dat er gevraagd is naar je slechte, of minder positieve, eigenschappen. Veel mensen benoemen perfectionisme hier als hun slechtste eigenschap. Hoewel dit vaak benoemd wordt als manier om te laten zien dat je op details let en graag goed…
Kalender

HR-master in careers

VistaNova School voor loopbaan & leiderschap
Meerdere data
975,00
Vista Nova
Een intensieve en inspirerende module van 3 masterclasses waarmee je je rol als HR-professional nog verder uitdiept. De module bestaat uit de masterclasses 1. Organisaties en de invloed op loopbanen, 2. Agile bij loopbaanbegeleiding en 3. Trends en analyses in de arbeids- en opleidingsmarkt.
VistaNova School voor loopbaan & leiderschap

HR-master in careers

opleiding / leergang
975,00
Filters
Reset
Reset
Reset

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Partners