Vista Nova

Bij Vista Nova werken we samen met loopbaanadviseurs, HR-professionals en managers om het werkgeluk van de Nederlandse beroepsbevolking te vergroten. Onze opleidingen, trainingen en masterclasses bieden kennis, vaardigheden en inzicht, en voorzien jou van praktische handvatten die je direct kunt gebruiken.

We zijn een toonaangevend opleidingsinstituut voor loopbaan en leiderschap en leiden zowel beginnende als ervaren professionals op met behulp van de Methode Hoogendijk® en het Koersonderzoek®. Onze deskundige docenten en supervisoren delen graag hun kennis en ervaring met jou. Blijf bij in je vak of ontwikkel je verder als loopbaanadviseur, HR-professional of manager en bekijk ons actuele opleidingsaanbod.

De drang naar perfectie zorgt voor ongelukkige medewerkers

De drang naar perfectie zorgt voor ongelukkige medewerkers

Als je ooit op sollicitatiegesprek bent geweest, is de kans groot dat er gevraagd is naar je slechte, of minder positieve, eigenschappen. Veel mensen benoemen perfectionisme hier als hun slechtste eigenschap. Hoewel dit vaak benoemd wordt als manier om te laten zien dat je op details let en graag goed…
duurzame loopbaanontwikkelingimperfectieperfectionisme

Coronacrisis

Het coronavirus heeft grote impact op organisaties en hun medewerkers. De komende periode vind je tips, wetenswaardigheden, inspiratie en meer in deze collectie. Uiteraard melden we het ook zo spoedig mogelijk als er nieuws is.
Filters
Herstel
Herstel
Herstel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Partners