HRcommunity

Pitch Arena

5 Start-ups, 5 Ideeën, 5 Pitches

HRcommunity geeft nieuwe innovaties jaarlijks een podium om zich te toetsen aan het vakgebied. Dit jaar doen we dat net wat anders!

De pitches

Elke start-up heeft een korte pitch opgenomen waarin zij vertellen wie ze zijn en wat hun product of dienst doet.

Bepaal en win

Laat weten wat je van een pitch vindt, vul de 1-minuut enquête in en maak kans op een proefversie van de start-up!

Pitch van de week

1024x232 localdesk logo

Wat is localdesk?

localdesk is een ’’working-from-anywhere’-platform waar je ’’on-demand’ werkplekken kunt huren, per dag of zelfs per uur. Wij geloven namelijk dat je moet kunnen werken op een plek die werkt voor jou. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis, of juist ergens anders. Maar net waar je behoefte aan hebt.

Wat doet localdesk?

Met localdesk bundelen we al deze werkplekken buitenshuis in één platform en voegen daar zogenaamde ’’corporate features’ aan toe. Zoals: betaling via één factuur, controle over kosten via budgetten, controle over het soort werkplekken waar werknemers heen kunnen en een garantie voor Arbo-werkplekken. Op deze manier laten we werknemer en werkgever profiteren van de voordelen van ’’working from anywhere’, zonder het gedoe en kosten.

De Pitch van localdesk

Wat vond je ervan?

Vul de 1-minuut survey in en maak kans op een maand gratis werken via localdesk.

Name(Vereist)

Wie doen er nog meer mee?

1024x232 Talentshare logo

Wat is TalentShare?

TalentShare is een start-up die, middels software, binnen bedrijven continu alle medewerkers op alle mogelijkheden matcht.

Wat doet TalentShare?

Elke medewerker krijgt in ons portal een digitaal CV die we aanvullen met competenties, kennis en vaardigheden. Ook hebben wij interne mogelijkheden zoals vacatures, projecten, onderzoeken, kortom alles waar capaciteit voor gezocht wordt. Continu matchen wij vraag en aanbod op elkaar om zo de interne mobiliteit te verbeteren en duurzame inzetbaarheid te realiseren. Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts het topje van de ijsberg. Ook kunnen wij middels onze software veel meer inzichten creëren op het vlak van Total Talent Management.

De Pitch van TalentShare

Wat vond je ervan?

TalentShare is een start-up die, middels software, binnen bedrijven continu alle medewerkers op alle mogelijkheden matcht.

Naam
Akkoord(Vereist)
Hidden
Hidden

Wat is Workwize?

Workwize ondersteunt bedrijven bij de implementatie van hybride werken. Ze hebben de missie om het werkende leven van alle werknemers te verbeteren. Iedere werknemer zou de vrijheid moeten hebben om te kunnen bepalen waar hij of zij wil werken; op kantoor of thuis.

Wat doet Workwize?

Met de software oplossing van Workwize heeft jouw bedrijf een omgeving waar alle thuiswerkproducten en -diensten op één centraal platform ingekocht en gemanaged kunnen worden. De werkgever bepaalt het budget en de producten en behoudt zo financiële controle, terwijl de werknemer zelf de producten op het platform kan bestellen.

De Pitch van Workwize

Wat vond je ervan?

Vul de 1-minuut enquête in en win: een kwartaal lang kosteloos gebruik maken van het platform van Workwize, zodat je de transitie naar het hybride werken zo voordelig mogelijk kan maken.

Op een schaal van 1 tot 5, wat vind je van InnerVoice?(Vereist)
1 = zeer slecht 5 = fantastisch
Hoe groot acht je de kans dat je het product of de dienst van InnerVoice in de toekomst gaat gebruiken?(Vereist)
1 = zeer klein 5 = heel groot
Wat vind jij van de presentatie skills van InnerVoice?(Vereist)
1 = ondermaats 5 = uitstekend
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1024x232 Neurolytics logo

Wat is Neurolytics?

Neurolytics helpt organisaties om kandidaten te enthousiasmeren en pre-selecteren die passen bij het specifieke team en de organisatiecultuur.

Wat doet Neurolytics?

Wij helpen hiermee bad hires, vroeg verloop en proceskosten te verminderen en menselijke bias en subjectiviteit tegen te gaan. Via een employer branded en innovatieve kandidaat ervaring middels video, analyseren wij objectief gedrag en stimuleren inclusiviteit en diversiteit. Tijdens deze pitch zal Felix meer vertellen over Neurolytics’ wetenschappelijke AI video-oplossing en de waarde daarvan voor jullie als organisatie.

De Pitch van Neurolytics

Wat vond je ervan?

Vul de 1-minuut enquête in en win een gratis teamscan! Elk teamlid kan een scan ervaren en krijgt feedback over betrokkenheid/engagement en inzichten in welke werkomgeving hen gelukkig maakt.

Op een schaal van 1 tot 5, wat vind je van TalentShare?(Vereist)
1 = zeer slecht 5 = fantastisch
Hoe groot acht je de kans dat je het product of de dienst van TalentShare in de toekomst gaat gebruiken?(Vereist)
1 = zeer klein 5 = heel groot
Wat vind jij van de presentatie skills van TalentShare?(Vereist)
1 = ondermaats 5 = uitstekend
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1024x232 InnerVoice logo

Wat is InnerVoice?

InnerVoice is een innovatief luisterbedrijf , dat zich richt op luisteren naar medewerkers, opgericht in 2019 in Amsterdam.

Wat doet InnerVoice?

InnerVoice is gespecialiseerd in community onderzoek voor medewerkers. Daarbij maken we gebruik van onze state-of-the-art community technologie, gekoppeld aan ons specialisme in onderzoek en community management. In de markt van het luisteren naar medewerkers is InnerVoice een unieke aanbieder van medewerkersonderzoek, omdat we werken op basis van continue dialogen in online communities. Zo helpen wij organisaties te komen tot een continue activiteit van luisteren en in dialoog zijn met medewerkers. De activatie zit niet in het ophalen van statistieken en benchmarks maar juist het (inter)actief laten meedenken van medewerkers in oplossingen en innovaties.Zo maken we samen organisaties sterker.

De Pitch van InnerVoice

Wat vond je ervan?

InnerVoice gaat met jouw medewerkers in gesprek over hybride werken in de community en na afloop ontvang je een reportage met de belangrijkste inzichten.

Op een schaal van 1 tot 5, wat vind je van localdesk?(Vereist)
1 = zeer slecht 5 = fantastisch
Hoe groot acht je de kans dat je het product of de dienst van localdesk in de toekomst gaat gebruiken?(Vereist)
1 = zeer klein 5 = heel groot
Wat vind jij van de presentatie skills van localdesk?(Vereist)
1 = ondermaats 5 = uitstekend
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.