Pitch Arena 2021

HRcommunity staat voor innovatie van het werkveld en daarom presenteren wij graag zes veelbelovende start-ups. Zij delen in 6 weken hun innovatieve ideeën graag met jou! Hoe? Iedere week zal een van hen ons online podium betreden. Ontdek welke innovaties er zijn en geef jouw feedback op hun product of dienst. En die feedback wordt natuurlijk beloond! Iedere start-up biedt een unieke winactie aan. Beantwoord drie korte vragen en maak hier direct kans op.

start-up van de week 3 - Workwize

Facilitatie van het hybride werkmodel

Spreker: Boudewijn Dekker

Workwize heeft de missie om het werkende leven van alle werknemers te verbeteren. Iedere werknemer zou de vrijheid moeten hebben om te kunnen bepalen waar hij of zij wil werken; op kantoor of thuis. Workwize ondersteunt bedrijven bij de implementatie van hybride werken. Met de software oplossing van Workwize heeft jouw bedrijf een omgeving waar alle thuiswerkproducten en -diensten op één centraal platform ingekocht en gemanaged kunnen worden. De werkgever bepaalt het budget en de producten en behoudt zo financiële controle, terwijl de werknemer zelf de producten op het platform kan bestellen.

Workwize | Doe mee met de winactie!

Help Workwize te verbeteren door feedback te geven. Beantwoord drie korte vragen en je doet direct mee aan de winactie. Wat je kunt winnen? Een kwartaal lang kosteloos gebruik maken van het platform van Workwize, zodat je de transitie naar het hybride werken zo voordelig mogelijk kunt maken.

De kracht van het luisteren naar medewerkers

Spreker: Anne Branger

InnerVoice is een innovatief luisterbedrijf , dat zich richt op luisteren naar medewerkers, opgericht in 2019 in Amsterdam. InnerVoice is gespecialiseerd in community onderzoek voor medewerkers. Daarbij maken we gebruik van onze state-of-the-art community technologie, gekoppeld aan ons specialisme in onderzoek en community management. In de markt van het luisteren naar medewerkers is InnerVoice een unieke aanbieder van medewerkersonderzoek, omdat we werken op basis van continue dialogen in online communities. Zo helpen wij organisaties te komen tot een continue activiteit van luisteren en in dialoog zijn met medewerkers. De activatie zit niet in het ophalen van statistieken en benchmarks maar juist het (inter)actief laten meedenken van medewerkers in oplossingen en innovaties.Zo maken we samen organisaties sterker.

InnerVoice | Doe mee met de winactie!

Help InnerVoice te verbeteren door feedback te geven. Beantwoord drie korte vragen en je doet direct mee aan de winactie. Wat je kunt winnen? De 1 daagse InnerVoice Community Sprint. InnerVoice gaat met jouw medewerkers in gesprek over hybride werken in de community en na afloop ontvang je een reportage met de belangrijkste inzichten.

Werk waar en wanneer je wilt, voor je hele organisatie

Spreker: Reinier Reijnhoudt

localdesk is een ‘working-from-anywhere’-platform waar je ‘on-demand’ werkplekken kunt huren, per dag of zelfs per uur. Wij geloven namelijk dat je moet kunnen werken op een plek die werkt voor jou. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis, of juist ergens anders. Maar net waar je behoefte aan hebt. Met localdesk bundelen we al deze werkplekken buitenshuis in één platform en voegen daar zogenaamde ‘corporate features’ aan toe. Zoals: betaling via één factuur, controle over kosten via budgetten, controle over het soort werkplekken waar werknemers heen kunnen en een garantie voor Arbo-werkplekken. Op deze manier laten we werknemer en werkgever profiteren van de voordelen van ‘working from anywhere’, zonder het gedoe en kosten.

localdesk | Doe mee met de winactie!

Help localdesk te verbeteren door feedback te geven. Beantwoord drie korte vragen en je doet direct mee aan de winactie. Wat je kunt winnen? Een maand gratis werken via localdesk!

Wij zijn een startup die, middels software, binnen bedrijven continu alle medewerkers op alle mogelijkheden matcht. Elke medewerker krijgt in ons portal een digitaal CV die we aanvullen met competenties, kennis en vaardigheden. Ook hebben wij interne mogelijkheden zoals vacatures, projecten, onderzoeken, kortom alles waar capaciteit voor gezocht wordt. Continu matchen wij vraag en aanbod op elkaar om zo de interne mobiliteit te verbeteren en duurzame inzetbaarheid te realiseren. Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts het topje van de ijsberg. Ook kunnen wij middels onze software veel meer inzichten creëren op het vlak van Total Talent Management.

TalentShare | Doe mee met de winactie!

Help TalentShare te verbeteren door feedback te geven. Beantwoord drie korte vragen en je doet direct mee aan de winactie. Wat je kunt winnen? Drie maanden de software van TalentShare uitproberen zonder licentiekosten!

Neurolytics helpt organisaties om kandidaten te enthousiasmeren en pre-selecteren die passen bij het specifieke team en de organisatiecultuur. Wij helpen hiermee bad hires, vroeg verloop en proceskosten te verminderen en menselijke bias en subjectiviteit tegen te gaan. Via een employer branded en innovatieve kandidaat ervaring middels video, analyseren wij objectief gedrag en stimuleren inclusiviteit en diversiteit. Tijdens deze pitch zal Felix meer vertellen over Neurolytics’ wetenschappelijke AI video-oplossing en de waarde daarvan voor jullie als organisatie.

Neurolytics | Doe mee met de winactie!

Help Neurolytics te verbeteren door feedback te geven. Beantwoord drie korte vragen en je doet direct mee aan de winactie. Wat je kunt winnen? Een gratis teamscan! Elk teamlid kan een scan ervaren en krijgt feedback over betrokkenheid/engagement en inzichten in welke werkomgeving hen gelukkig maakt.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu