Plaats een event

Op onze evenementenpagina vind je alle interessante en prikkelende HR-evenementen van de komende tijd. Een plaatsing is helemaal gratis. Wil je echter je evenement grootschalig onder de aandacht brengen? Dan kan je een promotiepakket afnemen.

Een goede reden hebben om te plaatsen? Wij geven je er drie!
HRcommunity is het grootste platform voor HR-professionals. Eerst zien, dan geloven? Uit onze cijfers blijkt dat bezoekers regelmatig terugkeren om de content te blijven lezen en delen. Op Twitter hebben wij inmiddels ruim 100.000 volgers en op Linkedin meer dan 85.000 leden in diverse groepen die retweeten, engagen en liken, onze nieuwsbrief wordt wekelijks verspreid onder 11.500 abonnees.

Jouw evenement op HRcommunity plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in met alle gegevens en wij zorgen dat het in orde komt!

[contact-form to=”redactie@hrcommunity.nl” subject=”Iemand wil een nieuw evenement plaatsen”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Organisatie” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Naam evenement” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Evenementbeschrijving” type=”textarea” required=”1″][contact-field label=”Website (kaartverkoop of informatiepagina)” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Plaats evenement” type=”text”][contact-field label=”Datum Evenement” type=”date” required=”1″][contact-field label=”Prijs ticket” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Categorie” type=”select” options=”Event,Leergang,Congres,Training,Opleiding”][contact-field label=”Ik sluit het volgende pakket af” type=”checkbox-multiple” options=”Gratis plaatsing (geen promotie),Brons pakket – featured event op HRcommunity.nl vermelding in de nieuwsbrief en socialmedia-ondersteuning € 399,Silver pakket – featured event op HRcommunity.nl vermelding in de nieuwsbrief socialmedia-ondersteuning en extra featured op LinkedIn € 599,Gold pakket – featured event op HRcommunity.nl vermelding in de nieuwsbrief socialmedia-ondersteuning extra featured op LinkedIn en een banner op de website voor 2 weken € 899″][/contact-form]