Community members

Bio
Rachelle is binnen HRcommunity verantwoordelijk voor alle content. Ze redigeert en creeërt content en onderhoudt contacten met de bloggers. Voordat ze bij HRcommunity terecht kwam heeft ze gewerkt als copywriter en redacteur. Ze heeft ervaring opgedaan in tijdschriftenland bij titels zoals JAN Magazine. Sinds begin 2017 zet ze haar eerste stapjes in HR-land.
Bio
Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en Meetups.
Bio
De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.
Annemarie Looyé
Bio
Als Teamcoach Recruitment bij ABEL talent ben ik elke dag bezig met het verbinden van de beste talenten aan onze organisatie. Ik vind het belangrijk om onze organisatie verder te ontwikkelen, zodat we onze talenten kunnen laten groeien en de benodigde ervaring mee kunnen geven. ABEL talent is een projectorganisatie- en detacheringsspecialist die adviseert, detacheert en projecten verzorgt in de fysieke leefomgeving voor bijvoorbeeld de branches milieu, infrastructuur en veiligheid. Wij werken voor opdrachtgevers zoals advies-en ingenieursbureaus, nutsbedrijven en alle lagen van de (semi)overheid.
Bio
HR Business Partner bij CLUSE