Er komt meer en meer aandacht voor de beleving van de medewerker. Want bevlogen medewerkers zijn productieve medewerkers. Althans, dat is wat we steeds vaker te horen krijgen. Maar wat steekt daar nu achter? Hoe krijg je mensen bevlogen? En welke puntjes op de i zorgen er nu voor dat medewerkers een fantastische ervaring hebben bij jouw organisatie?

Waar in 2018 ons jaarlijks event helemaal in het teken stond van de Employee Journey – de reis die de medewerker door jouw organisatie maakt – gaan we nu nóg een stapje verder. We duiken helemaal in de beleving van de medewerker. Van dag tot dag, maar ook het grotere geheel. Staan jouw medewerkers maandagochtend fluitend op een lekkere bak koffie te wachten? Blijven ze jaren voor je werken omdat je ze steeds weer fantastische kansen biedt? Alles draait om de ultieme beleving. En deze dag geven we jou de ultieme beleving. Een voorproefje van hoe je het zelf kan doen (of misschien juist níet).

Op de hoogte gehouden worden van dit event? Of alvast voorinschrijven? Laat het aan ons weten via onderstaande button.

Ja, ik ben geïnteresseerd

Benieuwd naar ons event van vorig jaar? Bekijk hieronder het sfeerverslag.


Partners

pwcwork21

 

Gepost door Rachelle Wagner

Rachelle is binnen HRcommunity verantwoordelijk voor alle content. Ze redigeert en creeërt content en onderhoudt contacten met de bloggers. Voordat ze bij HRcommunity terecht kwam heeft ze gewerkt als copywriter en redacteur. Ze heeft ervaring opgedaan in tijdschriftenland bij titels zoals JAN Magazine. Sinds begin 2017 zet ze haar eerste stapjes in HR-land.