HEE

Op 6 december komt de crème de la crème van HR-Nederland bij elkaar op het HRtop100 Event. HR-directeuren en hun teams van alle soorten organisaties komen hier samen. Niet om elkaar de loef af te steken, maar juist om te leren van elkaar.

De middag en avond staat in het teken van visie- en kennisdeling. Want om HR naar een hoger niveau te tillen, zullen we van en met elkaar moeten leren. Natuurlijk moet de beste visie wél beloond worden. In november mag er druk worden gestemd door alle HR-professionals op de HR-directeur met de meest aansprekende visie en op 13 december wordt de publieksprijs uitgereikt aan de HR-directeur met de meeste stemmen.

Daarnaast maken de aanwezige HR-directeuren óók kans op de vakjuryprijs. Makkelijk wordt het de HR-directeuren niet gemaakt, maar wie anno 2018 een leider wil zijn, zal aan een hoop eisen moeten voldoen. Benieuwd welke dat zijn? Lees er alles over in dit artikel.

Dit event (inclusief diner en de afsluitende borrel) is gratis toegankelijk voor HR-directeuren en drie HR-collega’s die voldoen aan onderstaande criteria:
– de omvang van de organisatie is minimaal 1000 medewerkers;
– de HR-leider heeft een eindverantwoordelijke in een HR-positie;
– voor HR-leiders op ad interim basis geldt dat zij in een rol en organisatie werken die voldoet aan bovengenoemde criteria.

Tip een HR-directeur

Avatar

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.