Prijzen HR Talent of the Year

Ieder jaar maken de talenten kans op de vakjuryprijs én de publieksprijs. Binnen allebei de categorieën zijn drie mooie prijzen te winnen! Deze staan uiteraard ook in het teken van talentontwikkeling.

Vakjuryprijzen 2019

RVDB

1e prijs: Deelname aan het HR-programma van Rvdb

HR-programma van Rvdb: haal het beste uit jezelf
Het gedrag van mensen bepaalt het succes van de organisatie. Succes bereik je door in beweging te blijven en je continu aan te passen aan de veranderende omgeving. Voor de winnaar staat daarom in 2020 ontwikkeling centraal. Welke het beste bij jou past, bespreken we later met jou. Alle HR-programma’s van Rvdb zijn er in ieder geval op gefocust om jouw talenten, kennis en vaardigheden te ontsluiten die nodig zijn om als HR-professional vormgever te zijn van deze verandering. Eigenaarschap, bevlogenheid en verandering starten vanuit jezelf, staan in de programma’s centraal.


2e prijs: Potentieelanalyse+ door Lagerweij t.w.v. 2.500,-

Waar krijg je energie van? Waar wil je graag aan bijdragen? Welke branches spreken je aan? Door middel van de potentieelanalyse+ geef je zelf het antwoord op deze vragen. Vanuit jouw unieke eigenschappen krijg je concrete handvatten om het meeste uit jezelf te halen. 

We starten met een telefonische intake om een goed beeld te krijgen van je achtergrond en loopbaanvraag. Vervolgens maak je de wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheids- en een interessevragenlijst. Deze vragenlijsten zijn de input voor het talentgesprek en aansluitend maak je op ons kantoor de cognitieve testen. Met alle uitslagen en adviezen ga je aan de slag met je Persoonlijk Potentieel Plan. Op je tweede afspraak nemen we het PPP samen door, waarbij concrete handvatten worden besproken om de volgende dag al jouw impact op jezelf en je loopbaan te vergroten! Kortom, binnen een maand veel inzicht in jezelf, wat je wil en een snelkookpan voor je ontwikkeling.  

Over Lagerweij 

Lagerweij is het HR-activatiebureau dat gaat voor het maximaal rendement van talent op de doelen van de organisatie. Dat noemen wij Het Mens Effect. Wij doen dat met programma’s rond selectie, leiderschap en cultuur. We verzorgen al meer dan 25 jaar assessments, coaching, training en advies voor organisaties die vertrouwen op hun menselijk kapitaal.


oracle-logo

3e prijs: View to Value Workshop door Oracle

Dit is een blueprint workshop om te kijken hoe future ready een organizatie is. Je leert hoe je met behulp van een aantal stappen organisaties inzicht laat krijgen in hoe een transformatieproces zich verhoudt tot de core activiteiten van de organisatie en de bijbehorende uitdagingen. De uitkomst van de workshop is een advies en een voorzet aan de organisatie welke zij kunnen gebruiken om een business case te bouwen met als doel het transformatieproces te rechtvaardigen en op te starten.

Publieksprijzen 2019

trainers academie2

1e prijs: Een opleidingscheque ter waarde van € 6.500 vrij te besteden voor een van de opleidingen van Trainers Academie

Menigeen heeft de afgelopen jaren zijn dromen moeten parkeren, want het ging bepaald niet goed in ons land. Inmiddels trekt de conjunctuur aan en groeit ieders vertrouwen. Dus eindelijk die nieuwe auto, dat ruimere huis? Of misschien eens eerst investeren in je eigen carriére? Want daar houd je je leven lang plezier van.

Dit is misschien wel het goede moment om te kiezen voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Teamcoach of HRD adviseur, maar dan professioneel. Binnen een jaar kun je jezelf ‘professional’ noemen en onafhankelijk zijn. Maar als je dat wilt, ga dan voor kwaliteit, dus oriënteer je terdege op de aanbieders van opleidingen en weet dat goedkoop meestal duurkoop is.

Trainers Academie is al meer dan 20 jaar dé specialist met opleidingen tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de ‘train de trainer’ opleiding. Binnen het aanbod van Trainers Academie zoeken we een opleiding uit die aansluit bij jouw behoefte en wensen.


2e prijs: Een online assessment naar keuze, met een telefonische terugkoppeling van een ervaren assessment psycholoog, van HFM Talentindex

De winnaar kan zelf kiezen of hij/zij een online selectie- of ontwikkelassessment wil doen. Deze prijs biedt direct inzicht in competenties, intelligentie, drijfveren en learning agility.

HFMtalentindex is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke online assessment systeem dat op dit moment verkrijgbaar is. Met HFMtalentindex beschik je over wetenschappelijk getoetste, betrouwbare en valide psychologische tests die je zelf eenvoudig en snel kunt inzetten op elk moment van het HR proces. Zo haal je meer rendement uit talent.


3e prijs: Deelname aan een meet-up van HRincubator

Deelname aan een HRincubator meet-up naar keuze. HRincubator is onderdeel van HRcommunity, een community met een bereik van zo’n 100.000 HR-professionals in Nederland. Ons doel is innovatie van het HR-werkveld en daarmee de B.V. Nederland. Werken kan slimmer, prettiger, efficiënter en productiever en HR kan en moet hier een grote bijdrage aan leveren. In de grotere community richten al onze activiteiten zich op het verbinden van mensen en het delen van kennis. HRincubator gaat nog een stap verder en richt zich op “doen”. HR-afdelingen van grotere organisaties zijn onze members. Deze verbinden wij aan start-ups en/of organisaties met een innovatief product of dienst. Samen ontwikkelen we deze in accelerator-programma’s, nieuwe toolings en solutions voor HR. De data die daarbij vrijkomt, verzamelen we in ons datalab voor onderzoek.  Tijdens de meet-up staat één thema centraal en is een start-up aanwezig die de laatste inzichten over het onderwerp en (uiteraard eigen) solutions deelt, bij voorkeur aangevuld met de visie op het thema van een tweede spreker in de vorm van bijvoorbeeld een wetenschapper of schrijver.