Programma HRcommunity Presents: The Employee Experience

Begintijd Eindtijd
Inloop 09:00u 09:30u
Opening 09:30u 09:40u
Spreker: Irene Vernie | HR Director bij Rituals Cosmetics 09:40u 10:00u
Mapping van case o.l.v. PwC 10:10u 11:00u
Breakoutsessies 1 11:00u 12:00u
Lunch 12:00u 12:45u
Werk aan je eigen case 13:00u 14:00u
Breakoutsessies 2 14:00u 15:00u
Werk aan je eigen case 15:00u 16:00u
Wat zijn de opbrengsten van de dag? 16:15u 16:30u
Spreker: Rina Joosten | Co-Founder & CCO bij Seedlink 16:30u 16:50u
Afsluiting 16:50u 17:00u
Borrel 17:00u

Breakoutsessies

Steeds meer organisaties realiseren zich dat een traditionele beoordelingssystematiek, met jaarlijks één functioneringsgesprek en één beoordelingsgesprek, niet meer van deze tijd is. Een voortdurende of regelmatige terugkoppeling op gedrag en prestaties van medewerkers en managers is gewenst. Tijdens deze breakoutsessie gaan we aan de hand van onderzoeksresultaten en best practices met elkaar op zoek naar de volgende stap in performance management.

Werken zonder managers zorgt vaak voor veel vraagstukken. Wie beoordeelt het functioneren van de medewerkers? Hoe monitor je de persoonlijke ontwikkeling? Deze en natuurlijk nog andere vragen zullen wij gedurende een interactieve sessie met jullie doorlopen.

Als ervaringsdeskundigen in zelfsturing geven de coaches van Nmbrs  je een kijkje achter de schermen. Hierin bespreken we niet alleen de voordelen, maar ook zeker de knelpunten van het werken zonder managers.

In onze breakoutsessies reiken we oplossingen aan rond vraagstukken die thans bij jouw organisatie spelen. Wij denken dan al snel aan de grote onderwerpen als performance management, de invloed van de circulaire samenleving op HR en bijvoorbeeld effectief zijn als business partner. Onze oplossingen zijn gebaseerd op diepgaande inzichten in mensen en vooral ook teams. Na de breakoutsessie krijg je een code om de meting van de tool Profilizer in te vullen (op een later tijdstip). Met de data uit deze meting bieden we maatwerkoplossingen voor jouw team. Persoonlijke aspecten die uit de meting komen, bespreken we op afspraak bij jou op locatie in een 1-op-1 gesprek. Mocht je vragen hebben voorafgaand aan het event, stuur deze dan naar Profilizer@ldsupport.nl

De wereld verandert snel door automatisering, digitalisering en robotisering. Om niet achterop te raken, is leren in organisaties belangrijker dan ooit. Leren heeft raakvlakken met de hele employee experience; van onboarding tot exit. In de praktijk worstelen veel HR- en L&D-professionals met adoptie van leren. In deze hackathon spar je met experts en andere L&D-professionals over de meestvoorkomende belemmeringen en oplossingen voor het succesvol realiseren van een L&D-visie. Wij zien je graag in onze breakoutsessie!

Een effectieve manier om een positieve Employee Experience te versnellen, is het verhogen van de learning agility van de medewerkers (en jezelf). Learning agility is het vermogen om snel te leren van nieuwe ervaringen. Mensen met een hoge learning agility weten veel meer uit nieuwe ervaringen te halen door te denken, doen, experimenteren en vragen. Zodra zij een minder positieve experience hebben, komen ze zelf in beweging door kansen te zoeken die hun experience kunnen verbeteren. Bekijk ook de video What is Learning Agility in 90 seconds!

Tijdens deze breakoutsessie gaat we in op het meten, tracken en verbeteren van de employee experience tijdens onboarding. Met de bruisende economie hebben werkzoekenden de banen voor het uitkiezen. Talenten lijken toch vaak voor een nieuwe werkgever te kiezen, ondanks dat organisaties veel tijd en energie in ze investeren. Krijg grip op knelpunten binnen de pre- en onboarding experience. In deze sessie laten we je zien hoe je dit kunt ‘tracken en tracen’ en hoe je gericht kunt verbeteren door samen met nieuwe medewerkers deze mini employee journey te mappen.

Snel, sneller, snelst: in de wereld van nu moeten professionals continu nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Maar om op lange termijn uit te blinken als organisatie, is snel leren niet genoeg. Duurzaam leren is essentieel. Bij Online Academy onderzochten we hoe je leren binnen je organisatie snel én duurzaam maakt. En we delen onze bevindingen graag met je. In deze interactieve werksessie koppelen we theorie en voorbeelden aan de casus van je team.

Hoe trek je mensen aan en zorg je voor een eerste verbinding met je bedrijf? Hoe inspireer en bind je vervolgens je mensen, laat je ze leren en groeien, en hoe ga je goed uit elkaar en houd je contact? We bieden in onze breakoutsessie antwoorden voor elke fase van de employee journey. Een belangrijk element in het aantrekken van mensen en in het binden en boeien van medewerkers is cultuur. Cultuur komt terug in je employer branding, je pre- en onboarding en natuurlijk in de dagelijkse werkpraktijk. We delen graag best practises over hoe je cultuur tastbaar kan maken als onderdeel van je pre- en onboarding, maar ook hoe je het kunt meten, laden en kunt laten leven.

***Pas op – in deze breakoutsessie bent u onderdeel van een experiment!*** Niks waar je bijwerkingen van zult ondervinden, maar waar we toch hopelijk iets mee blootleggen. Om welke reden je ook kiest voor diversiteit en inclusief werkgeverschap, in de arbeidsmarkt van vandaag levert het in ieder geval een grotere pool van talent op. Hoe geef je je kandidaten een gelijke kans en zorg je voor een match met de organisatie en de werkzaamheden? Het resultaat zijn enkele waardevolle stappen in jullie employee journey, handvatten voor een inclusief selectiebeleid, en natuurlijk jouw bijdrage aan de wetenschap.

Deze partij verzorgt ook een breakoutsessie:


Locatie

Het event is bij PwC Westgate 1:
Thomas R. Malthusstraat 5, 1066 JR Amsterdam
Zie hier voor de routebeschrijving.


Tickets

Wil je hier ook bij zijn? Koop direct een ticket voor jou en je team!

750.00 excl BTWIn winkelmand


Terug naar de homepage