Hans van der Loo, Joriene Beks Psychologische veiligheid

Psychologische veiligheid – Hans van der Loo, Joriene Beks

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Afrekenen*
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenvatting Psychologische Veiligheid

Wat is het best bewaarde geheim om teams vleugels te geven? Psychologische veiligheid. Het zorgt voor een omgeving waarin onderling vertrouwen verbonden wordt aan vrijmoedigheid en het verlangen om verschil te maken. Een klimaat waarin je ook in verwarrende tijden samen kunt overleven en aan de weg blijft timmeren.

Psychologische veiligheid geeft medewerkers het gevoel erbij te horen, moedigt ze aan hun mening te uiten, gemaakte fouten openlijk te bespreken en veelbelovende ideeën aan te dragen. Het leidt tot aantoonbare verbeteringen in eigenaarschap, samenwerking, leren, creativiteit en presteren.

In dit boek geven Hans van der Loo en Joriene Beks praktisch toepasbare handvatten om zelf en met je team stap voor stap toe te groeien naar een psychologisch veilig én vlammend werkklimaat. Op basis van jarenlange praktijkervaring en een brede kennis van de wetenschappelijke literatuur. Ontdek de escape uit angstculturen en ontdoe je van ‘veiligheidsvreters’.

Jaarcongres teamcoachting

Jaarcongres Teamcoaching – Impact maken met gezonde teams

Als teamcoach of coachend leidinggevende wil jij het beste uit je team halen. Maar hoe zorg je ervoor dat je team futureproof en in balans is? Helder voor ogen heeft wat het gemeenschappelijke doel is, zelfstandig werkt als het kan en zich veilig voelt?

Op donderdag 3 november 2022 gaat de top van teamcoachend Nederland jou inspireren om nieuwe stappen te maken in je ontwikkeling als teamleider en teamcoach. Jaco van der Schoor, Aty Boers, Ron Blaauw, Joriene Beks en vele anderen geven je kennis een boost en delen tal van praktisch toepasbare tips. Jaarcongres Teamcoaching, hét startpunt om je team verder te laten groeien en samen impact te maken!