Sprekers HRcommunity Presents: The Employee Experience

Irene Vernie | Rituals Cosmetics

Irene Vernie is HR Director bij Rituals Cosmetics, een cosmeticamerk dat body– en home-producten combineert. Naast loslaten en inspireren, gelooft Irene ook ‘gewoon in hard werken’. Zij heeft veel ervaring als HR-eindverantwoordelijke in internationale commerciële organisaties. Irene streeft naar happy performers at their best.

De belangrijkste vraag in de HR-afdeling bij Rituals is: waarom doen we dit écht? En is dat ook duidelijk voor de (interne) klant en kan het ook anders of niet? Op 25 juni neemt Irene ons mee in de best practices en deelt zij haar verhaal.

Rina Joosten | Seedlink

Rina Joosten is ondernemer, bestuurslid en auteur. Rina is mede eigenaar en Chief Commercial Officer bij Seedlink Tech. Deze snel groeiende start-up ontwikkelt kunstmatige intelligentie om menselijk gedrag te kunnen voorspellen op basis van taal, toegepast in HR. Sinds 2002 houdt Rina zich bezig met het onderwerp innovatie in zowel China als Europa.

Met Rina haar ervaring en achtergrond neemt zij ons op 25 juni mee in haar verhaal hoe de mens centraal staat en aangevuld kan worden met technologie. Laat je inspireren door haar key message van de dag: beter experimenteren en falen dan niets durven en doen!


Tickets

Wil jij deze inspirerende verhalen niet missen? Koop direct een ticket voor jou en je team!

750.00 excl BTWIn winkelmand


Terug naar de homepage