[xyz-ips snippet=”Breadcrumbs”]

De rol van AI in het veranderende HR-landschap

Ontdek in dit artikel hoe Kunstmatige Intelligentie (AI) de wereld van Human Resources (HR) op zijn kop zet. Van revolutionaire wervingsprocessen tot het vinden van nieuwe talenten bij medewerkers, AI herdefinieert de rol van HR-professionals, waardoor ze zich kunnen richten op wat echt telt: de medewerker. Benieuwd hoe AI als bondgenoot kan dienen in jouw HR-afdeling en welke strategieën nodig zijn voor een succesvolle implementatie? Lees verder en ontdek de rol van AI en toekomst van HR.

Dit zijn de 7 bouwstenen voor een effectieve feedbackcultuur in je organisatie

De geschiedenis leert ons dat je door samen te werken meer bereikt dan alleen. Een belangrijk onderdeel van effectief teamwork is een open cultuur waarin iedereen zich comfortabel voelt om regelmatig feedback te geven en te ontvangen. Effectory, Europese marktleider op het gebied van medewerkersfeedback, legt uit waarom deze feedbackcultuur zo belangrijk is en wat hieraan ten grondslag ligt.

De ideale werkdruk voor een gezonde organisatie (inclusief 7 tips!)

Als je verantwoordelijk bent voor het welzijn van medewerkers, weet je dat werkdrukbeheer van groot belang is. Het heeft een directe invloed op de prestaties, betrokkenheid en vitaliteit op de werkvloer. In dit artikel duiken we dieper in waarom een goede werkdruk essentieel is, welke gevolgen te veel of te weinig werkdruk kan hebben voor medewerkers, en hoe jij als organisatie kunt zorgen voor een ideale werkdruk.

De kracht van erkenning: meer dan een schouderklopje

In een werkomgeving waar prestaties en resultaten vaak de boventoon voeren, is erkenning een essentieel, maar onderschat onderdeel dat bijdraagt aan het welzijn en de tevredenheid van werknemers. Het geven van erkenning gaat namelijk verder dan het incidenteel uitspreken van waardering of het geven van een schouderklopje. Als erkenning een onderdeel is van de bedrijfscultuur, zijn de effecten groter dan alleen werknemerstevredenheid. In deze blog lees je welk effect erkenning heeft en waarom een erkenning cultuur onmisbaar is in elke organisatie.

Zes handvatten voor een betere mentale en fysieke gezondheid van werknemers

De zomerperiode was voor velen de perfecte gelegenheid om te reflecteren. Om na te denken over wat ons blij maakt, dit te delen met de mensen waarmee we onszelf omringen en ons bewust te zijn van waar we ons geluk uit halen. Nu de zomer voorbij is en ‘het echte leven’ weer begonnen, is het des te belangrijker om die waardevolle observaties mee te nemen naar de werkvloer en je eigen geluk te creëren. Veel van wat je gelukkig kan maken heb je namelijk voor een groot deel zelf in de hand.

Partners