WANTED: Communitymanagers

You are the future! The Community Building Group is op zoek naar communitymanagers. Studeer je en ben je op zoek naar een bijbaan met potentieel? Dan ben jij misschien wel de perfecte match voor ons! Doe hier de test…

Mijn digitale skills

Social media

Op maandagochtend…

 

Mijn spirit animal

 

Minimaal 3x A?

Vacature community manager

Je bent een zelfstarter, weet van aanpakken en laat je niet vangen in een veel te benauwende functiebeschrijving? Dan ben je bij The Community Building Group helemaal op je plek! De redacties van HRcommunity, Zorgcommunity en Onderwijscommunity zoeken marcom-specialisten nieuwe stijl, die zonder watervrees de community in duiken: via social media, op onze websites en op onze events. HRcommunity is werken in een fijne structuur, met een helder concept. Voor Zorgcommunity is de basis gelegd, maar gaan we verder ontdekken en uitbouwen. Bij Onderwijscommunity kun je helemaal losgaan met pionieren en opbouwen. Omdat we een klein team zijn, kijken we vooral naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Startdatum: zo snel mogelijk

Welke taken kun je tegenkomen?

  • redigeren van content zoals artikelen, blogs, interviews en online magazines
  • plaatsen van vacatures en events
  • beheren van socialmediakanalen
  • ondersteunen bij events
  • schrijven van nieuwsbrieven
  • werken in cms-systemen (met name WordPress)

Love is in the air?

Dat lijkt ons ook. Naast het werken in een superleukgezelligmegafantastisch team, hebben we natuurlijk ook vrijmibo’s, maken we foto’s van onszelf in Volendamse klederdracht (vooruit, dat gebeurde één keer) en kun je een hele hoop leren over niet alleen communicatie, maar óók over de wereld van community’s, HR, zorg en onderwijs. Interesse? Mail redactie@hrcommunity.nl met je cv en een spetterende motivatie! De functie is bij voorkeur voor minimaal 6 maanden en vooral geschikt voor studenten die iets in de richting van communicatie of new media studeren.

Terug naar vacatures