Gezocht: Contentmanager

Met jouw creativiteit en wilde marketingplannen wordt de community nooit saai. Je mompelt ‘ik moet hier ook g*dverdomme alles doen’, maar stiekem vind je het heerlijk dat je ‘s ochtends een tekst streng doch rechtvaardig zit te fileren en ‘s middags in de backend van de website duikt omdat dat ene proces toch echt gebruiksvriendelijker kan. Je hebt gevoel voor taal en communicatie, én bent niet vies van (licht) technische klusjes. Een feest van herkenning? Dan kan deze functie wel eens geknipt zijn voor jou.

Vacature community manager

Startdatum: zo snel mogelijk

HRcommunity, onderdeel van The Community Building Group, is op zoek naar een contentmanager die moeiteloos uiteenlopende taken – van het aanpassen van de menustructuur van een website, tot het mes in een artikel zetten – weet te combineren. Samen met een klein redactieteam zorg jij ervoor dat de websites blijven draaien als een zonnetje, dat wekelijks de beste blogs online komen, de leukste online magazines worden samengesteld en partners tevreden hun scherp geredigeerde artikelen kunnen delen.

Wat zit er zoal in je takenpakket?

  • eind- en hoofdredactie voor het HRcommunity-platform
  • werken in cms-systemen, met name WordPress (je hoeft geen developer te zijn, maar schrikt ook niet van spelen met plugins en hebt basiskennis van CSS en HTML)
  • zicht houden op socialmedia-activiteiten
  • helpen bij het opzetten en uitvoeren van marketingplannen voor o.a. onze events
  • schakelen met auteurs, freelancers en partners van HRcommunity
  • schrijven van interviews, artikelen en nieuwsbrieven
  • SEO-optimaliseren van onze websites
  • rapportages maken voor partners

Ja, ik wil!

Wij ook! Maar zullen we eerst nog even kort kennismaken? The Community Building Group bestaat uit een klein (maar ontzettend fijn) team. Met regelmatige vrijmibo’s en middelmatige maar-ach-wat-doet-dat-er-toe kaasstengels uit de oven. Omdat we een klein team zijn, kijken we vooral naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bij ons geen in beton gegoten functieprofielen. Kortom; jobcrafting, zoals ze dat in HR graag noemen. Goed, genoeg over ons. Hoe zit het met jou?

De praktische zaken:

De functie is voor minimaal 32 uur per week en je bureau staat op het kantoor van HRcommunity in het hippe B2.Amsterdam. Het betreft een functie op medior niveau. De startdatum is in overleg. Solliciteren? Stuur een e-mail naar redactie@hrcommunity.nl (met je cv en een motivatie waar jouw schrijftalenten al van afdruipen).

Terug naar vacatures