Tags: , , , , ,

Kijk terug: Tuesday Talk #8 met Lianne Kappert over de HR Strategie van Too Good To Go

Snel groeien en tegelijkertijd daadwerkelijke impact maken op een sociaal thema met een internationaal bevlogen team: een combinatie die vraagt om een innovatieve HR strategie.

We kijken keer op keer of, en hoe, alle HR processen en initiatieven aansluiten bij onze missie en daarmee direct bijdragen aan het neerzetten van een Waste Warrior cultuur en het strijden tegen voedselverspilling.

Wie

Om de maand presenteren onze leden hun expertise en verhaal in de vorm van een webinar tijdens de Tuesday Talks. Op dinsdag 27 september de HRtop100 winnaar van de Wildcard categorie, Lianne Kappert, Head of People & Culture bij Too Good To Go.

Too Good To Go is een social impact organisatie die zich inzet voor een wereld zonder voedselverspilling. Als gecertificeerde B Corp zijn ze actief in 17 landen en hebben ze wereldwijd al meer dan 110 miljoen maaltijden van de prullenbak gered met onze app. Hun missie is om iedereen te inspireren en in staat te stellen om actie te ondernemen tegen voedselverspilling.

Wat

In dit webinar neemt Lianne je mee in de HR Strategie van Too Good To Go die volledig aansluit bij de groei van een social impact organisatie met een B Corp certificering.

Een groeiende food waste movement neerzetten met 1500 globale werknemers vraagt om innovatieve HR initiatieven die aansluiten bij de huidige talenten, arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarkt.

Specifiek gaat Lianne in op de onboarding en de groei pilaren van (leiderschaps) ontwikkeling die allemaal concreet bijdragen aan de groeicultuur.

Waarom

Na het bijwonen van het webinar:

  • Heb je inzicht gekregen in hoe je als People & Culture afdeling bij kan dragen aan het drie keer op rij winnen van de meest inspirerende organisatie van Nederland.
  • Heb je al je vragen kunnen stellen over hoe je je employee journey aan kunt laten sluiten bij je missie – in ons geval voedselverspilling tegengaan.
  • Heb je best practices gezien over een innovatief onboardingsproces en een holistische L&D aanpak.
  • Ben je erachter gekomen waarom Lianne met Too Good To Go de HRTop100 Wildcard gewonnen heeft.
Bekijk de video van: Lianne Kappert | Emke Daniëls

Oeps! We konden je formulier niet vinden.


Tags: , , , , ,
Ook Interessante Video

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

Winnaars HRtop100 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet