Werken bij

Wil je werken voor één van de leukste community’s in Nederland? Een grote claim, maar best eentje die we durven te maken. Met een klein team bouwen we in Amsterdam elke dag aan verschillende community’s, waarvan HRcommunity er één is. Hieronder vind je onze laatste vacatures.

Staat er niks voor je bij? Maar ben je wél benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Een warme kop thee of koffie met havermelk staat altijd voor je klaar. Solliciteren kun je via de digitale snelweg op info@hrcommunity.nl

Vacature: Community zoekt eventmanager

Gaat er geen detail, hoe klein ook, aan jou verloren? Ben je degene die altijd de organisatie van vakanties, een dagje weg of een feest op je neemt? En kan je niet leven zonder je to-do list? Als eventmanager voor HRcommunity kan je dan je geluk niet op. We organiseren het hele jaar door verschillende events – van een grote awardshow voor HR-directeuren tot kleinere bijeenkomsten voor onze leden – en laten we nu nét iemand zoeken die de organisatie van dat alles op zich wil nemen. Dat niet alleen, daar komt dan ook nog een flinke scheut accountmanagement bij.

Wat kun je verwachten?

Omdat we een klein team zijn, kijken we vooral naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bij ons geen in beton gegoten functieprofielen. Maar de onderstaande taken zitten in ieder geval in je pakket:

Van meerdere events per jaar neem jij de organisatie op je van a tot z (van teambrainstorm tot evaluatiemail).

  • Je denkt proposities uit en maakt ze op
  • Je werkt het thema van het event tot in de puntjes uit
  • Ook de complete programmering neem je op je
  • Je onderhoudt intensief contact met partners en zorgt dus voor accountmanagement
  • Je doet de sales van (kleinere) eventpakketten
  • Je bewaakt met een scherp oog de budgettering
  • Je onderhoudt contact met locatie, sprekers, deelnemers etc
  • In overleg met teamleden stel je het marketingplan voor de deelnemerswerving op

Wie zijn wij?
HRcommunity is onderdeel van The Community Building Group. Met een kernteam proberen we het werkveld elke dag een beetje mooier en productiever te maken. Dat doen we onder andere via ons online contentplatform, maar ook door HR-professionals live met elkaar in verbinding te brengen. Dat doen we het hele jaar door met grote en kleinere events.

De praktische zaken:
De functie is voor minimaal 32 uur per week en je bureau staat op het kantoor van HRcommunity in het hippe B2.Amsterdam. Het betreft een functie op medior niveau. De startdatum is in overleg.

Solliciteren? Stuur een e-mail naar jbarneveld@hrcommunity.nl (met je cv en een spetterende motivatie).