Werken bij

Wil je werken voor één van de leukste community’s in Nederland? Een grote claim, maar best eentje die we durven te maken. Met een klein team bouwen we in Amsterdam elke dag aan verschillende community’s, waarvan HRcommunity er één is. Hieronder vind je onze laatste vacatures.

Staat er niks voor je bij? Maar ben je wél benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Een warme kop thee of koffie met havermelk staat altijd voor je klaar. Solliciteren kun je via de digitale snelweg op info@hrcommunity.nl

Vacature: Community zoekt eventmanager

Gaat er geen detail, hoe klein ook, aan jou verloren? Ben je degene die altijd de organisatie van vakanties, een dagje weg of een feest op je neemt? En kan je niet leven zonder je to-do list? Als eventmanager voor HRcommunity kan je dan je geluk niet op. We organiseren het hele jaar door verschillende events – van een grote awardshow voor HR-directeuren tot kleinere bijeenkomsten voor onze leden – en laten we nu nét iemand zoeken die de organisatie van dat alles op zich wil nemen. Dat niet alleen, daar komt dan ook nog een flinke scheut accountmanagement bij.

Wat kun je verwachten?

Omdat we een klein team zijn, kijken we vooral naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bij ons geen in beton gegoten functieprofielen. Maar de onderstaande taken zitten in ieder geval in je pakket:

Van meerdere events per jaar neem jij de organisatie op je van a tot z (van teambrainstorm tot evaluatiemail).

 • Je denkt proposities uit en maakt ze op
 • Je werkt het thema van het event tot in de puntjes uit
 • Ook de complete programmering neem je op je
 • Je onderhoudt intensief contact met partners en zorgt dus voor accountmanagement
 • Je doet de sales van (kleinere) eventpakketten
 • Je bewaakt met een scherp oog de budgettering
 • Je onderhoudt contact met locatie, sprekers, deelnemers etc
 • In overleg met teamleden stel je het marketingplan voor de deelnemerswerving op

Wie zijn wij?
HRcommunity is onderdeel van The Community Building Group. Met een kernteam proberen we het werkveld elke dag een beetje mooier en productiever te maken. Dat doen we onder andere via ons online contentplatform, maar ook door HR-professionals live met elkaar in verbinding te brengen. Dat doen we het hele jaar door met grote en kleinere events.

De praktische zaken:
De functie is voor minimaal 32 uur per week en je bureau staat op het kantoor van HRcommunity in het hippe B2.Amsterdam. Het betreft een functie op medior niveau. De startdatum is in overleg.

Solliciteren? Stuur een e-mail naar rwagner@hrcommunity.nl (met je cv en een spetterende motivatie).

Vacature: Community zoekt redactiestagiaire

Ontsnapt geen overbodige spatie aan jouw scherpe oog? Hou je ervan om in een tekst te duiken, komma’s op de juiste plekken te zetten en weet je een goede kop nóg beter te maken? Dan ben je op de redactie van The Community Building Group helemaal op je plek!

Startdatum: zo snel mogelijk

De redacties van HRcommunity en Zorgcommunity zoeken een redactiestagiaire met een creatief en vlot toetsenbord. En vooruit, die pen mag af en toe ook nog eens van stal worden gehaald. Samen met een klein redactieteam zorg jij ervoor dat wekelijkse de beste blogs online komen te staan, de leukste online magazines worden samengesteld en partners tevreden hun scherp geredigeerde artikelen kunnen delen.

Wat zit er zoal in je takenpakket?

 • redigeren van artikelen, blogs, interviews en online magazines
 • inplannen van socialmedia-activiteiten
 • helpen bij het opzetten en uitvoeren van marketingplannen voor o.a. onze events
 • schrijven van nieuwsbrieven
 • werken in cms-systemen (met name WordPress)
 • bijhouden en up to date houden van partnercontent
 • schakelen met auteurs

Geïnteresseerd?
Dat lijkt ons ook. Naast het werken in een superleukgezelligmegafantastisch team, hebben we natuurlijk ook de verplichte vrijmibo’s, maken we foto’s van onszelf in Volendamse klederdracht (vooruit, dat gebeurde één keer), en kun je een hele hoop leren over niet alleen communicatie, maar óók over de wereld van HR en zorg. Interesse? Mail redactie@hrcommunity.nl met je cv en wellicht een spetterende motivatie! De functie is voor minimaal 32 uur per week, bij voorkeur voor minimaal 5 maanden, en is vooral geschikt voor studenten die iets in de richting van communicatie of Nederlands studeren.