Work21

Hoe werken wij:

Digital workspace

Een organisatie waarbij de klant centraal staat; de nadruk ligt op kennisdelen en leren, met in plaats van managen, een focus op leiderschap, waar bedrijfsinformatie altijd en overal beschikbaar is en medewerkers daarnaast continu toegang hebben tot kennis en expertise noemen we een digital workspace.

Worxs

worxs is een aanpak om te bekijken hoe u de nieuwe manier van werken kunt invoeren, passend bij de wensen en specifieke behoeftes van uw organisatie. Daarbij doorlopen we, samen met u, achtereenvolgens een aantal stappen.

Urgent-o-meter

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Vandaar ook dat work21 met behulp van de urgent-o-meter bekijkt wat nodig is bij de adoptie van nieuwe manieren van werken en organiseren. Vanuit dit model beschrijven we welke interventie- en adoptie-strategieën geschikt zijn voor je organisatie en type medewerkers.

Ons persoonlijk leren kennen of volgen? work21 heeft op dit moment dertien vaste medewerkers.
Wij werken regelmatig samen met partners wanneer wij je op deze manier beter van dienst kunnen zijn. Maak kennis met ons team, lees ons blog, of volg ons op LinkedInTwitterFacebook en Instagram.

Maak je liever persoonlijk kennis? Koffie, thee of water met onsdrinken kan natuurlijk ook!

Werken in de 21e eeuw, daar staat work21 voor. Dit vraagt om een flexibele werkhouding van medewerkers én leidinggevenden. Het wordt steeds belangrijker te kunnen inspelen op vragen in een omgeving die (technologisch) steeds complexer wordt. Bij work21 staat de kracht van mensen centraal. Wat wij adviseren, passen wij intern ook toe.

Twee weten meer dan één en samen sta je sterk. Samenwerken zit dan ook in onze natuur. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, belichten we meerdere kanten van een organisatie. Dat doen we graag samen met partners, die we vertrouwen, waar wij, maar ook onze klanten op kunnen bouwen. Iedere organisatie met hun expertise. In combinatie met de dienstverlening van work21 bieden wij een compleet pakket en een optimaal resultaat. Maak hieronder kennis met de partners van work21.

Ben je na het lezen van onze website nieuwsgierig geworden naar work21? Laten we dan kennismaken, want wij geloven dat een goede samenwerking begint met een klik. Selecteer hieronder één van onze thema’s en ontdek welke collega wij denken dat het beste bij je past! Nog geen keuze kunnen maken? Bel ons dan op 088 001 8321 of kom langs op ons kantoor Duwboot 20, Houten. De koffie, thee of water staat voor je klaar!