[xyz-ips snippet=”Breadcrumbs”]

Do’s en don’ts van een arbeidsmarkt video

In de media lees je het dagelijks: veel sectoren zoals de ICT, beveiliging, transport en logistiek en de zorg kampen met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Werkgevers in deze sectoren moeten vaak met elkaar concurreren voor geschikte kandidaten. Met een goede wervingsvideo kun je potentiële werknemers vertellen waarom ze bij jullie moeten gaan werken. Wil je een arbeidsmarktcommunicatie video laten maken let dan op de volgende Do’s en Don’ts:

Tips voor het inzamelen en afvoeren van bedrijfsafval

Al het afval dat een bedrijf produceert, valt onder de noemer ‘bedrijfsafval’. Voor de inzameling en het afvoeren van dit bedrijfsafval, moet iedere ondernemer zich aan enkele wetten en regels houden. In dit artikel lees je wat de regelgeving rondom de verwerking van bedrijfsafval precies inhoudt.

Herken en voorkom zo geldproblemen

Financieel fitte medewerkers zijn productiever en gelukkiger. Helaas blijkt uit onderzoek van NIBUD dat bij 3 op de 5 bedrijven mensen werken met geldproblemen. Dat heeft invloed op het werk en hun privéleven. Lees hier hoe je deze geldproblemen kan herkennen en voorkomen.

Nummer 1-uitdaging van werkgevers voor 2023: medewerkers behouden en binnenhalen

De employee journey experience is veranderd en vraagt om meer aandacht van HR Nederland. Onboarden, maar ook offboarden is belangrijker dan ooit. Organisaties moeten meer oog hebben voor nieuwe, bestaande én vertrekkende medewerkers. Zo blijkt uit onderzoek naar de beleving van werkend Nederland tijdens de on- en offboarding fase bij hun werkgever.

Sponsors