[xyz-ips snippet=”Breadcrumbs”]

Vitaliteit & wellbeing

Tijdens een speciale rondetafelsessie van Tsuru in samenwerking met HRcommunity op 7 juli 2022 gingen HR-professionals in gesprek over specifieke dilemma’s die het thema vitaliteit en wellbeing met zich meebrengt. Je leest de uitkomsten in dit verslag.

Een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zzp’ers in één klik

Arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zzp’ers in één klik

Van alle zzp’ers in Nederland heeft ruim een derde geen voorziening getroffen voor arbeidsongeschiktheid, wat neerkomt op meer dan 400.000 zelfstandigen. Sinds 2019 is dat aantal met 3 procent gedaald naar 37 procent. Om deze trend te versnellen lanceert HR-dienstverlener HeadFirst Group in samenwerking met insurtech Alicia een uniek, nieuw product voor arbeidsongeschiktheid: Select iCommunity Crowdsurance (SiCC).

Hoezo Hierarchie? De toekomst van werken is horizontaal

Hoezo Hiërarchie? De toekomst van werken is horizontaal

Als de achtereenvolgende lockdowns één ding duidelijk hebben gemaakt, dan is het wel hoe achterhaald traditionele organisatie structuren en het bijbehorende hiërarchisch denken zijn. In nog geen twee jaar tijd hebben top-down systemen plaatsgemaakt voor een nieuwe manier van werken. Werk dat draait om gezamenlijke waardecreatie, werk waarbij iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.

inhuur: Deze 4 ontwikkelingen stuwen groei Managed Service Provider

Inhuur: 4 ontwikkelingen stuwen groei van deze MSP

De enige en eerste onafhankelijke MSP, zo ontstond Staffing MS in 2009. Sinds 2018 is de organisatie onderdeel van HeadFirst Group, internationale fullservice HR-dienstverlener. Met dagelijks duizenden professionals aan het werk bij honderden opdrachtgevers. In de BeNeLux, maar onder andere ook in Duitsland, Polen, Scandinavië en Italië. Business Development Director Paul Oldenburg zoomt in op ontwikkelingen die bijdragen aan deze groei.

Sponsors