HRfestival

20 juni 2024
13:00-17:30 uur
DUS Utrecht
20 juni 2024
13:00-17:30 uur
DUS Utrecht

OVER HET FESTIVAL

Op het HRfestival komen vooruitstrevende HR-teams en professionals bijeen om samen van en met elkaar te leren.

Na de succesvolle editie van 2022 & 2023, komt het HRfestival ook in 2024 terug. Houd deze pagina in de gaten voor updates. Wil je helemaal niets missen? Laat dan jouw gegevens achter via het interesseformulier.

Het HRfestival kent een leuk, interactief en leerzaam programma waar keynotes met een verhaal worden afgewisseld met serious gaming. Ook verzorgen onze thema-experts diverse break-outs waar jij de diepte in kan op diverse HR-gerelateerde onderwerpen.

Als HR-professional ben je van harte welkom maar nog leuker is wanneer je samen komt met je team. Het is immers makkelijker – en veel leuker – om samen iets te veranderen dan alleen.

HET PROGRAMMA

Volgt nog!

Wie

Het HRfestival is voor HR-professionals & HR teams. Leer samen met collega’s uit het vak.

#humanpeople #pioniers

Wat

Het HRfestival is een leuke en leerzame middag vol inspiratie en netwerken.

#keynote #break-outs #belevingsmarkt

Waarom

Door de krachten te bundelen en te leren van elkaar, kunnen we het HR-vak nog een stukje mooier maken.

#kennisdeling #sustainablehr

INGREDIËNTEN

WORKSHOPS

In twee rondes van 50 minuten ga je in kleinere groepen aan de slag met relevante thema´s en onderwerpen. Dialoog, interactie en de ‘hoe dan’ vraag staan voorop. Je inspireert elkaar en reikt handvatten aan, daarbij ondersteunt door een keur aan experts van onze partners.

BELEVINGSMARKT

Vind jij beurzen vaak saai? Dan kan je je hart ophalen op belevingsmarkt! Op de belevingsmarkt maak je op originele en toegankelijke wijze kennis met verschillende experts op het gebied van HR & Sustainability. Laat je inspireren en navigeer over deze markt middels een serious game.

SERIOUS GAME

Als leidraad voorde dag hebben wij een game samengesteld. Deze business game daagt je uit op kennis en inhoud, maar stimuleert ook teamwork, verbinding en interactie. Alleen samen met anderen gaat het je lukken tot een goed einde te komen. Uiteraard zijn er ook nog eens mooie prijzen voor de winnende teams.

HRfestival - Belevingsmarkt

INTERESSE PEILING

HRfestival 2024 - Houd me op de hoogte

Laat hier je gegevens achter indien je op de hoogte gehouden wilt worden.
Naam(Vereist)

PARTNERS HRFESTIVAL 2023

© 2023 HRfestival | door HRcommunity | Voorwaarden