Partners

HRcommunity werkt samen met veel grote én kleine organisaties. Door de jaren heen hebben wij veel samenwerkingen opgezet. Ook partner worden? Neem contact met ons op.

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. De ideale plek voor ontwikkeling en werk in HR. Rvdb spreekt, zoekt, verbindt en ontwikkelt mensen in het HR-vak. Kennen ze jou al? Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, dat verder gaat dan traditioneel tevredenheidsonderzoek. Juist zaken als betrokkenheid, bevlogenheid, leiderschap, efficiëntie en klantgerichtheid worden naar boven gehaald.
HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via HeadFirst aan bij Opdrachtgevers. HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De online assessments bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Welke combinatie van talenten werkt het best? Integron weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor u zijn. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert uw organisatie om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met u bouwen ze betekenisvolle organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.
Lagerweij is het HR-adviesbureau voor maximaal menseffect op uw organisatiedoelen. Zij verzorgen assessments, coaching, training en advies voor organisaties die vertrouwen op hun menselijk kapitaal. L&D Support ondersteunt organisaties al 28 jaar om optimaal te presteren met aanwezige talenten. Online Profilizer Methode (OPM) geeft beschikking over individuele, team- en organisatieinzichten zoals talenten, competenties, onderlinge relaties, teams en organisatievraagstukken. Al deze informatie is online beschikbaar en te gebruiken. Trainers Academie is dé specialist in HRD, met de Post-HBO erkende opleidingen coach, trainer en HRD-adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer- coach is in trek.
Nmbrs® ondersteunt HR-professionals bij de dagelijkse HR-taken, waardoor ze zich kunnen bezighouden met het optimaal inzetten van bestaande en nieuwe werknemers. Oracle is de nummer 1 leverancier van bedrijfssoftware, met een breed scala aan oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Vandaag de dag gebruiken 430.000 klanten in 175 landen Oracle-technologieën om zakelijke kansen te grijpen en echte, tastbare uitdagingen aan te gaan. In het proces van trainen en ontwikkelen helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen. Ze ontwerpen, bouwen en leveren leeroplossingen die de prestaties van personen en organisaties verbeteren.
Pearson wil mensen en organisaties ondersteunen bij hun ontwikkeling door het aanbieden van kennis, trainings- en informatiesystemen en methodieken, met als doel het leren aantrekkelijker en effectiever maken. Labor Redimo is een adviesbureau dat organisaties uit de publieke en private sector helpt om hun werving van personeel (vast en flex) te optimaliseren. Labor Redimo werkt vanuit een waarde-ketenbenadering. Onder hun vraagstukken zijn praktisch alle disciplines betrokken, zoals o.a. de lijnorganisatie, HR, inkoop en finance. PwC wil een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. PWC is een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 250.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 5.000 mensen met elkaar samen. Zij zien het als hun taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.
Chimp Company - organisatieverandering  
Chimp Company organiseert optimistische en doelgerichte samenwerking in teams en tussen teams. Ze leren teams zelf het initiatief van de verandering in handen te nemen. Met kleine stappen en bewust van elk succes. OAZ is specialist op het gebied van subsidies, fiscale regelingen en kostenbesparingen in het HR-vakgebied: Opleidingssubsidies, Loonkostenvoordelen en Sociale Zekerheid. Ze ondersteunen hun klanten bij het aanvragen, administreren en beheren van de verschillende mogelijkheden. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring zijn ze in staat om volledig te ontzorgen en het juiste advies te geven, zodat hun klanten kunnen blijven doen waar ze goed in zijn!