Partners

HRcommunity werkt samen met veel grote én kleine organisaties. Door de jaren heen hebben wij veel samenwerkingen opgezet. Ook partner worden? Neem contact met ons op.

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

Ga naar de companypage

AON speelt doelgericht in op wereldwijde gebeurtenissen door samenwerken en kennisdelen. We identificeren risico’s, brengen ze in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar. Aon haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant optimaal te bedienen. Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, dat verder gaat dan traditioneel tevredenheidsonderzoek. Juist zaken als betrokkenheid, bevlogenheid, leiderschap, efficiëntie en klantgerichtheid worden naar boven gehaald.
HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via HeadFirst aan bij Opdrachtgevers. HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De online assessments bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Welke combinatie van talenten werkt het best? Integron weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor u zijn. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert uw organisatie om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met u bouwen ze betekenisvolle organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.

Ga naar de companypage

Lagerweij is het HR-adviesbureau voor maximaal menseffect op uw organisatiedoelen. Zij verzorgen assessments, coaching, training en advies voor organisaties die vertrouwen op hun menselijk kapitaal.

Ga naar de companypage

L&D Support ondersteunt organisaties al 28 jaar om optimaal te presteren met aanwezige talenten. Online Profilizer Methode (OPM) geeft beschikking over individuele, team- en organisatieinzichten zoals talenten, competenties, onderlinge relaties, teams en organisatievraagstukken. Al deze informatie is online beschikbaar en te gebruiken. Manpower is een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen voor kleine én grote, nationale en internationale ondernemingen en overheden. Innovatief, slim, vol energie en uiterst ervaren.
MyForms heeft een krachtige e-HRM tool voor meer inzicht in het talent en potentieel van uw medewerkers. Nmbrs® ondersteunt HR-professionals bij de dagelijkse HR-taken, waardoor ze zich kunnen bezighouden met het optimaal inzetten van bestaande en nieuwe werknemers. In het proces van trainen en ontwikkelen helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen. Ze ontwerpen, bouwen en leveren leeroplossingen die de prestaties van personen en organisaties verbeteren.

S

De ideale plek voor ontwikkeling en werk in HR. Rvdb spreekt, zoekt, verbindt en ontwikkelt mensen in het HR-vak. Kennen ze jou al? SchoolvoorCoaching levert een belangrijke bijdrage aan het fundament voor vakmanschap in coaching. Het systeemdenken, de psychologie van Jung en je fysieke ik zijn daarvoor het uitgangspunt.

Ga naar de companypage

Trainers Academie is dé specialist in HRD, met de Post-HBO erkende opleidingen coach, trainer en HRD-adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer- coach is in trek.