&Gommer

&Gommer Pensions Group is een allround pensioenadvies kantoor gevestigd in Tilburg. Wij zijn onafhankelijk en zeer deskundig en wij ontzorgen als het gaat om pensioen. Dat doen wij voor werkgevers, ondernemingsraden, werknemers, DGA’s en ook voor andere pensioenprofessionals.

AFAS Software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.
Logo_chimp-company

Chimp Company

Chimp Company organiseert optimistische en doelgerichte samenwerking in teams en tussen teams. Ze leren teams zelf het initiatief van de verandering in handen te nemen. Met kleine stappen en bewust van elk succes.
logo-coachhub-vierkant

CoachHub

CoachHub is het nummer één platform voor persoonlijke ontwikkeling, die organisaties wereldwijd in staat stelt een gepersonaliseerd, meet-en schaalbaar coachingsprogramma aan al hun werknemers te bieden. Zo profiteren ze van vele voordelen, zoals een grotere betrokkenheid onder werknemers, een lager personeelsverloop en een hoger prestatie- en productieniveau.

Cornerstone OnDemand

Het fundament voor toekomst-bestendige medewerkers. Een ervaringsgericht systeem op basis van AI dat bedoeld is om competenties te ontwikkelen en dat ontwikkeld is voor de veranderende manieren waarop we werken.
Logo Degreed

Degreed

Degreed verbindt leren, talentontwikkeling en interne mobiliteitsmogelijkheden op één plek - zodat je jezelf vaardigheid voor vaardigheid opnieuw kunt uitvinden.
Logo_effectory

Effectory

Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, dat verder gaat dan traditioneel tevredenheidsonderzoek. Juist zaken als betrokkenheid, bevlogenheid, leiderschap, efficiëntie en klantgerichtheid worden naar boven gehaald.
Logo_Great-place-to-work

Great Place To Work

Al 35 jaar, en momenteel in 60 landen, meet Great Place To Work vertrouwen - dé sleutel tot organisatiesucces. Binnen een Great Place To Work For All is de communicatie transparant, voelen alle medewerkers zich gewaardeerd, worden beslissingen niet enkel top-down genomen, verloopt de samenwerking tussen collega's soepel, krijgen mensen energie van hun werk én worden doelen behaald.
Logo_headfirst

HeadFirst

HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via HeadFirst aan bij Opdrachtgevers.
Logo_innervoice

InnerVoice

Een medewerkerscommunity is een online platform waarop medewerkers in gesprek gaan met een communitymanager en elkaar. Er is doorlopend interactie die het mogelijk maakt om thema’s te verdiepen en samen op te lossen. Onze medewerkerscommunities zijn ‘research based’ en leveren dus altijd scherpe, relevante inzichten op.
Logo_integron

Integron

Integron weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor jou zijn. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert jouw organisatie om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met jou bouwen ze betekenisvolle organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.
OAZ logo - 2022

OAZ

OAZ is specialist op het gebied van subsidies, fiscale regelingen en kostenbesparingen in het HR-vakgebied: Opleidingssubsidies, Loonkostenvoordelen en Sociale Zekerheid. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring zijn ze in staat om volledig te ontzorgen en het juiste advies te geven, zodat hun klanten kunnen blijven doen waar ze goed in zijn!
logo OpenU

OpenUp

Professionele hulp voor iedereen. Makkelijk, betaalbaar, direct. Psychisch welzijn kun je zien als een getraind lichaam. Verzorg je dagelijks je lichaam goed, dan krijg je een sterk lichaam. Een lichaam dat tegen een stootje kan, een lichaam dat snel herstelt en dat een gezond immuunsysteem heeft. Ditzelfde geldt voor de psyche. Zorg je goed voor je psyche, dan wordt deze sterker, flexibeler en in staat tot herstel na psychische pijn. Wij hebben een missie om professionele hulp hierbij toegankelijk te maken voor iedereen.
Oracle

Oracle

Oracle is de nummer 1 leverancier van bedrijfssoftware, met een breed scala aan oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Vandaag de dag gebruiken 430.000 klanten in 175 landen Oracle-technologieën om zakelijke kansen te grijpen en echte, tastbare uitdagingen aan te gaan.
Personio

Personio

Personio biedt een allesomvattend systeem voor bedrijven met 10 tot 2.000 medewerkers. Geen gedoe, geen hype, gewoon geweldige HR. De Personio-oplossing ondersteunt de belangrijkste HR-processen die elk bedrijf moet uitvoeren.
Logo_pwc

PwC

PwC wil een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. PwC is een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 250.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 5.000 mensen met elkaar samen. Zij zien het als hun taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.
HRcommunity_rvdb logo

RVDB

De ideale plek voor ontwikkeling en werk in HR. Rvdb spreekt, zoekt, verbindt en ontwikkelt mensen in het HR-vak. Kennen ze jou al?
Logo_solved

Solved.

Solved werkt uitsluitend voor huurders van kantoorruimte. Is dat bijzonder? Jazeker. Traditionele bedrijfsmakelaars werken namelijk voor zowel vastgoedeigenaren als huurders waardoor direct belangenverstrengeling ontstaat. Traditionele bedrijfsmakelaars zijn immers voor het gros van hun omzet afhankelijk van vastgoedeigenaren.
UiPath

UiPath

Hallo, wij zijn UiPath. Wij maken softwarerobots, zodat mensen geen robots hoeven te zijn. We zijn klein begonnen en werden toen 's werelds toonaangevende RPA-softwarebedrijf. Onze focus? De beste RPA-software ter wereld bouwen.
logo-uva

UvA

Logo_vakmendianet

Vakmedianet

Vanaf 2008 heeft Vakmedianet in veel branches marktleiderschap opgebouwd met sterken merken binnen het vakgebied. De uitgeverij is momenteel georganiseerd in 18 uitgeefgroepen, die dicht op hun markt opereren met eigen teams. De ruim 300 medewerkers van Vakmedianet werken vanuit de locaties in Alphen aan den Rijn en Doetinchem.
logo_Vlerick_Business_School_HRtop100-2

Vlerick Business School

Vlerick Business School begeleidt organisaties met leiderschapsuitdagingen, nu en in de toekomst. HR speelt een cruciale rol in de ‘Future of Work’. Of het nu gaat om duidelijke kaders bij hybride werken, of zorgen dat je medewerkers veerkrachtig en wendbaar zijn, er wordt veel gevraagd van HR-managers. Vlerick Business School kan helpen met de ontwikkeling van de juiste mindset, skillset en toolset voor een wendbare en toekomstbestendige organisatie.
logo_workwize

Workwize

Bij Workwize zijn we ervan overtuigd dat werken op afstand onze manier van werken blijvend zal veranderen. Thuiswerken, of het nu hybride of volledig op afstand is, is al door veel mensen en bedrijven over de hele wereld omarmd en opent nieuwe wegen voor persoonlijke en professionele groei. En dit is nog maar het begin, want thuis mogen werken wordt in snel tempo een belangrijke baanvereiste voor bekwame sollicitanten over de hele wereld.
Menu