opleiding / leergang

Kalender

Rijnlandweek (Summer Course 2024)

Hoevelaken
2.950,00
De Limes en Rijnconsult
Korting voor leden!
Het is een interactief programma, waarbij ervaringen worden gedeeld: met elkaar, met inleiders en met ervaringsdeskundigen. Er komen verschillende gastsprekers langs uit de praktijk van een kapper tot een voormalig Officier van Justitie.

Rijnlandweek (Summer Course 2024)

opleiding / leergang
2.950,00
Kalender

Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie

IMK Opleidingen
Meerdere Locaties
Meerdere data
1.095,00
IMK Opleidingen
Vitale medewerkers hebben meer werkplezier en een hogere arbeidsflexibiliteit. Wil jij met concrete handvatten de inzetbaarheid en vitaliteit van jouw organisatie verbeteren, het werkplezier vergroten én daarmee de verzuimkosten en arbeidsongeschiktheid verlagen? Dan is deze cursus geschikt voor jou!
duurzame inzetbaarheidHRMorganisatiekundevitaliteit
Kalender

Word een topmanager

Skillstown
Door de pandemie en de instroom van nieuwe generaties op de werkvloer is de rol van managers radicaal veranderd. Hoe kun je talenten aantrekken, goed onboarden, ontwikkelen en behouden? Hoe kun je effectief hybride leidinggeven? Wat kun je doen om je mensen mentaal en fysiek vitaal te houden? Hoe haal…
leiderschapmanager

Word een topmanager

opleiding / leergang

Coronacrisis

Het coronavirus heeft grote impact op organisaties en hun medewerkers. De komende periode vind je tips, wetenswaardigheden, inspiratie en meer in deze collectie. Uiteraard melden we het ook zo spoedig mogelijk als er nieuws is.
Filters
Herstel
Herstel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Partners