Thema's

Filters
Artikel

AI inzetten voor corporate training: zo til je jullie L&D naar een hoger niveau

AI heeft op allerlei manieren invloed op de manier waarop we vandaag de dag werken. Dit soort technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, ook in de wereld van L&D. In dit artikel deelt Lepaya tips over de voordelen van AI in corporate training, waarmee je zowel je organisatie als je medewerkers future…
Audioboek Arbeid & Pensioen in de praktijk H5: Privacy in het arbeidsrecht
Podcast

Audioboek Arbeid & Pensioen in de praktijk H5: Privacy in het arbeidsrecht

In dit hoofdstuk informeren we je over persoonsgegevens. Wat valt hieronder en hoe mogen persoonsgegevens worden verwerkt? Wat zijn jouw plichten als werkgever en welke rechten hebben werknemers? We bespreken hoe een werkgever met persoonsgegevens in personeelsdossiers zou moeten omgaan en welke consequenties het heeft als een werkgever niet voldoet aan de AVG.
Belangrijkste benefits volgens werknemers in Nederland – The Benefits Factor 2023
Document

Belangrijkste benefits volgens werknemers in Nederland – The Benefits Factor 2023

Benify vroeg 8000 werknemers in 8 verschillende landen in Europa om uit te zoeken wat de drijfveer is voor betrokkenheid, welke benefits werknemers echt willen en hoe ze willen werken, op kantoor of thuis. Download het rapport The Benefits Factor 2023 en ontdek de antwoorden van de werknemers zelf.
Podcast

#26 Over de 5 belangrijkste stappen in stresscoping

Coping slaat op alle ideeën en acties die we gebruiken om een bedreigende situatie behapbaarder te maken. Ongezonde stress door werkdruk kan zo'n bedreigende situatie zijn. Bij stresscoping is het verstandig om allereerst een keuze te maken tussen probleemgerichte of emotiegerichte coping. Als je de 5 belangrijkste stappen in stresscoping doorloopt dan wordt dat behapbaar maken een stuk gemakkelijker.
Filters

Partners