Documenten

Welkom bij de documentenpagina van HRcommunity. Hier vind je een uitgebreide verzameling van nuttige documenten, sjablonen, rapporten, whitepapers, e-books en handleidingen die zijn ontworpen om jou te helpen bij diverse aspecten van je werk en persoonlijke ontwikkeling.
Onze documenten zijn zorgvuldig samengesteld door experts in het vakgebied. We streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige en relevante inhoud te bieden die jouw professionele groei en succes bevordert.

Filters
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Alleo introduceert: Het compensatie & benefits trendrapport 2024
Document

Alleo introduceert: Het compensatie & benefits trendrapport 2024

Nieuwsgierig naar de nieuwste trends in arbeidsvoorwaarden en benieuwd wat voor benefits andere bedrijven hun medewerkers bieden? Samen met 7people presenteert Alleo (voorheen YourCampus) het ‘Compensatie & Benefits Trendrapport 2024’: een grondige analyse gebaseerd op data van 197 toonaangevende bedrijven in Nederland.
arbeidsvoorwaardencompensatiemedewerkerstevredenheidonderzoektrends 2024
Kwartaalupdate! Wat staat je te wachten binnen HR subsidies en kostenbesparingen?
Document

Kwartaalupdate! Wat staat je te wachten binnen HR subsidies en kostenbesparingen?

Met het afronden van het eerste kwartaal is het tijd om de pijlen te richten op de volgende periode. Wat staat er op stapel met het oog op kostenbesparingen en HR subsidies? Zijn er wijzigingen voor dit jaar waar je rekening mee moet houden? We hebben een aantal hoogtepunten voor je op een rij gezet.
HROAZsubsidieTransitievergoeding
HR digitalisering: meer tijd voor medewerkers
Document

HR digitalisering: meer tijd voor medewerkers

HR-professionals kiezen voor hun carrière vanwege de passie voor menselijk contact, met als doel een significante impact te maken en ondersteuning te bieden aan medewerkers. Helaas nemen administratieve taken vaak te veel tijd in beslag. Deze whitepaper biedt inzichten in het stroomlijnen van HR-administratie via digitalisering, met als doel meer tijd te besteden aan wat echt telt: de medewerkers. Ontdek de voordelen, hoe je kunt beginnen, en de stappen van automatisering in HR.
HR digitaliseringHR technologieHR-softwareImpact maken in HRMenselijk contact in HR
Document

Whitepaper: Hoe creëer je een onweerstaanbare werknemerservaring?

Het is tijd om werknemerservaringen te transformeren. Zoals Mozart ooit zei: “Muziek zit niet in de noten, maar in de stilte ertussenin.” Met de werknemerservaring werkt dat hetzelfde. Er zijn belangrijke noten: de essentiële momenten zoals onboarding, en er is de ruimte tussen de noten waarin de ervaring echt tot leven komt, zoals het leiden van een werknemersbelangengroep. We kunnen het hele ervaringsspectrum beïnvloeden. De momenten tussen de noten, die een groot deel van de soundtrack van onze dagelijkse ervaringen vormt, kan eveneens worden getransformeerd. Hiervoor is de juiste ondersteuning vereist.
Ongeoorloofde of geoorloofde staatssteun voor jou als werkgever, wat betekent dit?
Document

Ongeoorloofde of geoorloofde staatssteun voor jou als werkgever, wat betekent dit?

Bij het aanvragen van subsidie, worden organisaties steeds vaker verrast met de vraag of ze een de-minimisverklaring willen invullen en ondertekenen. Dit is nodig om inzichtelijk te maken wat de hoogte is van de staatssteun die de organisatie ontvangt en dat daarmee geen grenzen worden overschreden.
de-minimissteunde-minimisverordeningOAZsubsidies
Document

Het talentmanagement waarmee HR iedere generatie tot recht laat komen

Binnen veel bedrijven wordt er druk gepraat over het nieuwe jaar. Wat zijn de consequenties van de politieke aardverschuiving? Hoe gaan de energieprijzen zich ontwikkelen? Welke acties moeten we ondernemen om de juiste mensen te krijgen, ze gemotiveerd te houden en ze te laten groeien? Er ligt enorm veel druk op de HR afdeling om alle schotels van de employee experience draaiend te houden.
e-gidsemployee experiencegeneraties op de werkvloerorganiseren
Het nieuwe pensioenstelsel: Kansen voor de toekomst
Document

Het nieuwe pensioenstelsel: Kansen voor de toekomst

De nieuwe pensioenwet heeft een enorme impact op zowel werkgevers als werknemers.
Pensioenregelingen moeten worden aangepast aan de nieuwe spelregels. Dit heeft invloed op onder andere de pensioenpremie, maar ook het partnerpensioen gaat wijzigen. In het verleden werd pensioen gespaard in een grote pot, maar dit gaat verdeeld worden in individuele potjes.

communicatieduurzame inzetbaarheidgoed werkgeverschappensioen
Erkenning & welzijn: de werkplek van morgen
Document

Erkenning & welzijn: de werkplek van morgen

Stap in de werkplek van morgen met ons nieuwste whitepaper en ontdek hoe erkenning, productiviteit en welzijn hand in hand gaan voor florerende werknemers. Gebaseerd op robuust onderzoek, ontdek je hoe een focus op erkenning, burn-out kan verminderen en de productiviteit met 90% verhoogd. Van de impact van Artificial Intelligence op HR tot het behoud van een gezonde work-life balance, dit whitepaper is je gids naar een toekomstbestendige en duurzame werkomgeving.
AIl-in arbeidsmarktErkenning op het werkProductieve werkomgevingtoekomst van werkWerkplek welzijn
Waarom elk bedrijf een gepersonaliseerd HR-beleid moet hebben
Document

Waarom elk bedrijf gepersonaliseerd HR-beleid moet hebben

In een tijdperk waarin werknemers waarde hechten aan autonomie, zinvol werk en balans tussen werk en privé, is gepersonaliseerde HR een cruciaal onderdeel geworden van succesvolle organisaties. Lees in dit whitepaper van Top Employers Institute wat voor voordelen dit heeft op de organisatie en de ervaring van de werknemers.
employee experienceEmployee wellbeingGepersonaliseerd HRHR-beleidtop employers institute
Hoe zet je een skills-ecosysteem op?
Document

Hoe het slim beheren van skills jouw bedrijf naar een ander niveau tilt

Skills zijn geëvolueerd van een handvol basisvaardigheden die binnen kleine gemeenschappen werden gebruikt, naar een complexe en onderling verbonden wereldwijde markt van skills. Leer in de gids van Techwolf hoe je hier gebruik van maakt en een succesvolle skills-ecosysteem opzet in jouw organisatie.
SkillSkill based organisatieSkill ecosysteem
Filters
Herstel
Herstel
Herstel
Filters
Herstel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Partners