HRtop100

Leiders in HR

De meest prestigieuze awardshow voor HR leiders

De HRtop100 is een gezamenlijk initiatief van Rvdb en HRcommunity. Het biedt een podium waarop eindverantwoordelijke HR Leiders (CHRO’s), zich laten zien. Wie is wie in de top van HR en wat is hun visie? Het gezamenlijke doel is inspiratie en inzichten delen, om het vakgebied te innoveren. Door de beste visies en best practices te belonen met een HRtop100 award, vieren we niet alleen ons mooie vak maar zetten we HR ook in de spotlight.

De HRtop100 is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste awardshow voor HR-leiders en wordt geraadpleegd door bedrijven en media die zoeken naar opinie en kennis over HR. De HRtop100 heeft deze status, omdat HRcommunity, die de verkiezing organiseert, een onafhankelijk initiatief is. Niet de organisatie, maar de community zelf bepaalt wie er genomineerd wordt en wint. Daarmee onderscheiden we ons van de vele andere prijzen die er zijn.

HRtop100 winnaars 2023

Podcasts

Het hele jaar door interviewen wij eindverantwoordelijke HR-leiders over hun visie op het vak. Deze podcasts delen we via de website en vind je onder genomineerden. Na de opnames kan er gestemd worden op de favorieten.

Vakjuryprijs

Op het HRtop100 event wordt ook bekend gemaakt welke HR-leider zich een jaar lang de winnaar van de vakjuryprijs mag noemen. Winnen doet u door een inzending te doen voor nominatie en gesprekken te voeren met de vakjury.

Categorieprijzen

De categorie is een groep HR-directeuren die op thema geselecteerd zijn en een groep genomineerden vormen. Zij gaan samen de strijd aan om de Categorieprijzen te winnen op het HRtop100 event.

HRtop100 2024

Dit jaar vindt het HRtop100 event plaats op 28 maart 2024 tussen 15.00 en 22.00 uur. We zijn te gast bij AFAS, waar we een middag- en avondvullend programma verzorgen vol leuke keynotes, een heerlijk 3-gangen diner en uiteraard als kers op de taart de uitreiking van de prijzen van 2024!

Bekijk hieronder de beelden terug van de editie van vorig jaar!

Mede mogelijk gemaakt door