Tags: Pensioenen, pensioenstelsel, stappenplan, wet toekomst pensioen, wetten

In 9 stappen klaar voor de Wet toekomst pensioenen

Vanaf 1 juli 2023 is de Wet toekomst pensioenen (Wtp) van toepassing. Het doel? Het Nederlandse pensioenstelsel bestendig maken voor uitdagingen in de toekomst. Werkgevers dienen na te denken over nieuwe pensioenafspraken met hun werknemers, wat een een flinke klus is met de nodige uitdagingen. Download het stappenplan en word in 9 stappen begeleid, van voorbereiding tot afronding.

Per 1 juli 2023 trad in Nederland de nieuwe pensioenwet in werking: de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Deze wet heeft als doel het pensioenstelsel toekomstbestendiger te maken en dat brengt flink wat verantwoordelijkheid met zich mee. Om je op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je geen belangrijke stappen overslaat tot de afronding, hebben wij een overzichtelijk stappenplan geschreven. Dit stappenplan bestaat uit 4 fases:

Fase 1: De voorbereiding
Fase 2: Het transitieplan
Fase 3: De uitvoering
Fase 4: De afronding

Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten en te starten in het toekomst bestendiger maken van de pensioenen van jouw medewerkers? Vul onderstaand formulier in en download het uitgebreide stappenplan.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: Pensioenen, pensioenstelsel, stappenplan, wet toekomst pensioen, wetten
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE