Die ik laatst gebruikt had bij haar waarbij mn haar 3 dagen later nog gekruld was

HR Webinar Week
24 – 27 september 2024

verbinden

DE EMPLOYEE JOURNEY

Welkom bij onze unieke HR Webinar Week.

Na twee succesvolle weken in september 2023 en februari, organiseert HRcommunity eind september wederom een HR Webinar Week. Een week vol leerzame online colleges, verzorgd door HR directeuren en Thought Leaders van onze partners. 

Het centrale thema van die week is de Employee Journey:

Of het nou gaat om het aantrekken van werknemers of het ontwikkelen van talent, in de hele Employee Journey heeft HR een cruciale rol. Bij inspirerende onderwerpen zoals het stimuleren van werkgeluk, maar ook bij de minder leuke dossiers zoals offboarding en arbeidsmarktkrapte kan HR echt het verschil maken.

Up to date blijven op al deze thema’s kost tijd. En laat dat nou net zijn wat je weinig hebt als HR professional. Daar hebben wij wat op gevonden: de Webinar Week! In 4 dagen word je, vanuit je luie stoel, kort en bondig bijgepraat over actuele HR thema’s. Mis het niet!

OVER DE HR WEBINAR WEEK

Tijdens deze Webinar Week belichten we de verschillende aspecten van de Employee Journey: van onboarding tot offboarding en van data tot arbeidsvoorwaarden.

Voor wie? 

Of je nu een HR-professional bent die op zoek is naar nieuwe ideeën, of een manager die graag wil weten wat er zoal speelt in het vakgebied, deze webinar week is de perfecte gelegenheid om je kennis te verdiepen en je vaardigheden te verbeteren voor iedereen in onze community.

Wanneer?

Van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september staan er diverse webinars gepland: van 10 tot 11 uur en van 12 tot 13 uur.

Sprekers

Onze sprekers zijn experts in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in het werken met HR en weten welke facetten van de Employee Journey aandacht verdienen. Ze zullen hun kennis en inzichten delen in interactieve en boeiende sessies die je zullen inspireren en motiveren.

Mis deze kans niet om te leren van de besten in het vak en jezelf en je team naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor onze Webinar Week!

IN HET KORT

Wie

De HR Webinar Week is voor HR-professionals en HR-managers werkzaam in organisaties die dagelijks in aanraking komen met diverse onderwerpen van de arbeidsmarkt. Ook HR professionals die vooral op één thema werken in organisaties en graag hun horizon willen verbreden zijn uiteraard van harte welkom.

Wat

De HR Webinar Week is een leuke en leerzame reeks webinars van thought leaders, HR-leiders en HR-dienstverleners die de laatste inzichten en best practices delen over hun domein. De webinars zijn realtime te volgen en dan ook interactief, met voldoende ruimte voor vragen. Als je er een of meerdere mist, kan je ook achteraf terugkijken.

Hoe

Dagelijks keuze uit diverse webinars, van dinsdag tot en met vrijdag. Bij ieder webinar is er tijd voor vragen en interactie. Mocht je er eentje missen dan is dat geen probleem, dan kijk je eenvoudig uitgesteld terug wanneer het jou uitkomt. Heb je voor 11 september 6 of meer webinars bekeken? Dan krijg je van ons een certificaat dat je op LinkedIn kan toevoegen.

WEBINAR WEEK SEPTEMBER 2023

Cultuur

Webinar Week Great Place To Work

De impact van HR-date & AI

Webinar Week WELDER

Loopbaanbegeleiding

Webinar Week Vista Nova

Inclusief organiseren

Webinar Week Personio

Offboarding bij verzuim

Webinar Week OAZ

De rol van de werkomgeving

Webinar Week Solved

Skills

Webinar Week EY

Arbeidsvoorwaardenpakket

Webinar Week WTW

AANMELDEN

Wil jij deelnemen aan deze interactieve webinar reeks? Dat kan! Meld je nu aan voor onze volgende Webinar Week in september.

Aanmelden voor 30 juni is gratis toegang.

In de aanloop naar deze Webinar Week kun je updates van ons verwachten omtrent het programma.

Webinar Week september 2024 - Inschrijfformulier

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR