Werving & recruitment

Hoe je de juiste mix van online en offline onboarding realiseert

Digitalisering wordt steeds belangrijker in onboarding. Maar betekent dit dat persoonlijk contact verdwijnt? Zeker niet! De uitdaging is om een balans te vinden tussen online en offline onboarding. In deze blog geven we suggesties voor welke onderdelen digitaal en welke fysiek beter werken.
digitaal onboardendigitaliseringhybride werkenonboarding softwareOnline onboarding

E-book: Zo maak je een 30-60-90 dagenplan voor nieuwe medewerkers

Een nieuwe baan beginnen is leuk, maar kan ook overweldigend zijn. Zeker de eerste drie maanden zijn uitdagend en tegelijkertijd cruciaal voor het succes van je nieuwe medewerkers. Het 30-60-90 dagenplan biedt een routekaart naar een goede start tijdens deze belangrijke periode. In ons e-book leer je stap voor stap hoe je een effectief 30-60-90 dagenplan maakt.
30-60-90 dagenplanemployee journeyleerdoelenonboardingpreboarding

Slim talent vinden: de kracht van Talent Intelligence in Recruitment

Het aantrekken van het juiste talent, het is de afgelopen jaren bij veel organisaties een onderwerp op de boardagenda geworden, vanwege de aanhoudende schaarste op de arbeidsmarkt. Binnen organisaties zien velen de waarde in van employer branding, referrals, jobmarketing en sourcing. HR- en recruitmentplannen staan er vol mee. Maar in…
recruitmentwervingWervingsstrategie

Je onboardingproces in kaart brengen: zo vind je de knelpunten

Als HR-professional weet je hoe belangrijk een goed inwerkprogramma is voor de prestaties, engagement en retentie van nieuwe medewerkers. Maar hoe weet je of jouw huidige onboardingproces goed in elkaar steekt? In deze blog delen we 5 stappen om uitdagingen te identificeren en je ideale onboardingervaring vorm te geven.
new hire journeyonboarding assessmentonboarding procesonboarding uitdagingen

Coronacrisis

Het coronavirus heeft grote impact op organisaties en hun medewerkers. De komende periode vind je tips, wetenswaardigheden, inspiratie en meer in deze collectie. Uiteraard melden we het ook zo spoedig mogelijk als er nieuws is.
Filters
Herstel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Partners