Tags: , , ,

Ontdek hoe teamleiders L&D kunnen vergroten

Wist je dat een positieve leercultuur met ondersteunend managementgedrag de betrokkenheid, de wendbaarheid en de omzet vergroot? De nieuwe gids van Degreed helpt managers om de stappen te zetten die nodig zijn om hun werknemers te motiveren en om hun bedrijf op een unieke manier te ontwikkelen. Download de gids nu!

Managers met betrokken teams kunnen de productiviteit verhogen – en een positieve leercultuur is doorslaggevend. Bedrijven met een positieve leercultuur presteren gemiddeld beter, hebben vaker agile teams, gaan beter om met veranderingen en hebben een hogere omzet dan concurrenten. 

Of je nu een manager bent met een betrokken team of een L&D-expert die nieuwe strategieën zoekt om met leidinggevenden te delen, Degreed’s praktische managementgids kan je helpen om de juiste voorwaarden te creëren voor leren. 

Ontdek hoe teamleiders L&D kunnen vergroten-rapport image

Ontdek hoe managers:

  • werknemers kunnen begeleiden
  • diverse en actieve leerervaringen kunnen ondersteunen
  • geregeld en onmiddellijke feedback kunnen geven
  • mogelijkheden kunnen scheppen om nieuwe vaardigheden te oefenen en toe te passen

Download nu de managementgids van Degreed om te ontdekken hoe jij je team naar een hoger plan kunt tillen en je organisatie kunt helpen groeien.

De gids is in het Engels.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Hidden
Hidden
Tags: , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE