BeljonWesterterp is een specialist in dienstverlening op het gebied van werving en selectie, assessment, ontwikkeling en interim.

BeljonWesterterp - werving & selectie
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Recruitment
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 1990
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Provincie:
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

BeljonWesterterp – voor werving en selectie

BeljonWesterterp is een hr-bureau gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van werving en selectie, assessment, ontwikkeling en interim. Vanuit het regionale kantorennetwerk adviseren zij organisaties op het niveau van commissarissen en toezichthouders, directie, bestuur en management.

Vanuit het brede internationale netwerk van BeljonWesterterp kunnen zij wereldwijd invulling geven aan managementvraagstukken op het gebied van werving en selectie, assessments en coaching.

BeljonWesterterp laat mensen en organisaties tot hun recht komen. Hierbij geloven zij in de kracht van mensen en organisaties en zijn zij partner in de ontwikkeling hiervan. BeljonWesterterp is deskundig, proactief en geïnteresseerd. Ze werken samen op basis van transparantie en oprechtheid. Duurzame relaties en maatschappelijke betrokkenheid zijn daarbij de uitgangspunten.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: Assessments, werving & selectie
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.