Met het online platform van Dialog maak je van een administratief 'moetje' een continue dialoog. Het platform ondersteunt medewerkers en leidinggevende om de goede gesprekken te voeren om ontwikkeling te bevorderen.

Dialog
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2017
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Vernieuw je HR-cyclus met Dialog

Met het online platform van Dialog maak je van een administratief ‘moetje’ een continue dialoog. Deze online oplossing helpt de HR-cyclus van organisaties vernieuwen wat leidt tot progressie en betrokkenheid. Daarnaast versnelt het de groei- en ontwikkelingsproces en bespaart het platform kostbare tijd.

Het platform ondersteunt medewerkers, leidinggevenden en HR om goede gesprekken te voeren over doelen en ontwikkeling. Zo dragen medewerkers optimaal bij aan het succes van de organisatie.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE