Jellow is een platform dat opdrachtgevers en freelancers met elkaar in verbinding brengt. Op het platform vind je eenvoudig en snel de beste freelancers die passen bij jouw opdracht. Binnen 24 uur krijg je een reactie op je aanvragen.

Jellow Freelancers
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools, Recruitment
Geo focus: Europa
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2013
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

Jellow – voor de beste freelancers

Via Jellow vind je eenvoudig en snel de beste freelancers die beschikbaar zijn. Of het nu gaat om expertise, tijdelijke vervanging of omdat je extra krachten nodig hebt, met Jellow vind je de juiste freelance specialist binnen de zakelijke dienstverlening.

Met Jellow heb je zelf de touwtjes in handen. Vanuit het ruime aanbod aan freelancers kan je filteren op ervaring, locatie en uurtarief. Binnen 24 uur krijg je een reactie op je aanvragen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE