In Nederland weten we als geen ander hoe belangrijk bruggen zijn. Ze verbinden, verbroederen en maken handel mogelijk. De duizenden bruggen over Hollandse wateren zijn gelegd door vastberaden ondernemers en vooruitstrevende rentmeesters. Verantwoordelijke leiders die weten hoe je een duurzame toekomst bouwt.

Logo Nyenrode Business Universiteit
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Wereld
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Ja

Nyenrode Business Universiteit – Nyenrode serves society by shaping responsible leaders

Nyenrode ziet de vorming van studenten, managers en professionals als haar maatschappelijke taak. We dragen bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders, ondernemers en organisaties door praktijkgericht onderwijs en onderzoek. Een opleiding bij Nyenrode is een reward for life. Gedurende de opleiding ontwikkel je de vaardigheden om in de toekomst als wereldburger en als leider in de maatschappij te staan. Iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen handelen en zich bewust is van de omgeving. Zo creëer je duurzame meerwaarde voor jezelf, je organisatie en de maatschappij. Onderwijs bij Nyenrode is meer dan alleen kennisoverdracht, maar zorgt ook voor nieuwe vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Nyenrode Business Universiteit

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE