Timing is een uitzendbureau voor uitvoerend werk. Waar ze uitvoerend werk de kleur en waardering willen geven die het verdient.

Timing - Uitzendbureau voor echt werk
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Uitzenden & Detacheren
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 1994
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Timing – uitzendbureau voor echt werk

Timing is al ruim 25 jaar een specialist in uitvoerend werk. Echt werk, werk dat ertoe doet. Bij Timing geloven ze in de kracht van mensen die doen, hierbij maken zij zich hard voor de waardering van uitvoerend werk.

Iedere dag zorgt Timing met ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat de economie blijft draaien. Ze willen uitvoerend werk kleur geven en de waardering die het verdient.

Het team van Timing bestaat inmiddels uit meer dan 900 professionals en heeft een breed landelijk netwerk van vestigingen door heel Nederland. Vanuit deze basis doen zij er alles aan om klanten en flex- en payrollkrachten aan elkaar te verbinden.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE