Jij moet je bek houden!

Auteur(s): Caroline Koetsenruijter

Elk jaar ervaren maar liefst 1,6 miljoen professionals conflicten en agressie tijdens hun werk. Zij krijgen te maken met boze burgers, agressieve cliënten, manipulerende patiënten, verongelijkte ouders/verzorgers, opgefokte passagiers en klanten die geen nee accepteren. Jij moet je bek houden! helpt professionals effectief om te gaan met deze situaties en sterker uit de strijd te komen.

Conflicten zorgen voor stress en daar kun je letterlijk ziek van worden. Voor professionals bij de overheid, in de zorg, in het onderwijs en in het bedrijfsleven wordt het effectief omgaan met conflicten steeds belangrijker. Hoe reageer je als iemand met geweld dreigt? Wat zeg je als een woedende cliënt jou de huid vol scheldt?

In dit boek leer je hoe je dat doet. Je leest ook wat jouw werkgever moet doen als een werknemer met agressie en geweld te maken krijgt, en hoe je opvang en nazorg kunt bieden. Jij moet je bek houden! staat vol waargebeurde verhalen van professionals en geeft je de tools om conflicten te voorkomen en te overwinnen.

Opleider en mediator Caroline Koetsenruijter heeft als autoriteit op het gebied van conflicthantering al meer dan 15.000 professionals in alle sectoren getraind.

Met een voorwoord van Alex Brenninkmeijer

“Met dit boek heeft u goud in handen!” – Jan van Zanen, burgemeester Den Haag

“Een mooi, goed boek dat wetenschappelijke inzichten op een heldere manier voor de praktijk toegankelijk maakt.” – Kees van den Bos, hoogleraar Sociale Psychologie en hoogleraar Empirische Rechtswetenschap, Universiteit Utrecht

“Geschreven met zo’n souplesse dat je als lezer niet in de gaten hebt hoeveel ervaring je moet hebben om dit boek te kunnen schrijven.” – André Verburg, staatsraad in de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Jij moet je bek houden! helpt professionals effectief om te gaan met conflictsituaties en sterker uit de strijd te komen.

Taal: Nederlands
Prijs: 20
Algemeen management
EAN: 9789492528599
Direct leverbaar
S2 uitgevers
24/08/2020
Caroline Koetsenruijter
Tags: ,

Ook Interessante Boeken

Sturen op resultaat

Ben je in jouw organisatie bezig met verbetering, verandering of vernieuwing? Wil je hierin Agile zijn en plezier hebben? Wil je tegelijkertijd grip houden op de snelheid waarmee dit verloopt?…
Lees verder

Goed teamwerk

Met voorwoord van Manon Ruijters Vraag jij jezelf, of samen met je team, wel eens af: Hoe realiseren we goed teamwerk en halen we het beste resultaat uit ons team?…
Lees verder

De 5 frustraties van teamwork

In ‘De vijf frustraties van teamwork’ legt Patrick Lencioni de kern van samenwerking in teams bloot. Dat doet hij aan de hand van deze parabel, waarin Catherine Peterson als ceo…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Jij moet je bek houden! helpt professionals effectief om te gaan met conflictsituaties en sterker uit de strijd te komen.

Menu