Tags: Skill, Skill based organisatie, Skill ecosysteem

Hoe het slim beheren van skills jouw bedrijf naar een ander niveau tilt

Skills zijn geëvolueerd van een handvol basisvaardigheden die binnen kleine gemeenschappen werden gebruikt, naar een complexe en onderling verbonden wereldwijde markt van skills. Leer in de gids van Techwolf hoe je hier gebruik van maakt en een succesvolle skills-ecosysteem opzet in jouw organisatie.

De systemen die het beheer van skills onderhouden, kunnen de nieuwe uitdagingen en eisen binnen HR niet bijbenen. Tegelijkertijd is de rol van HR belangrijker geworden, waardoor veel HR-leiders worden opgeroepen om organisaties te helpen concurrerend te blijven. Skills zijn niet alleen nodig om een bedrijf draaiende te houden, ze worden steeds vaker gebruikt om op een strategische manier te kijken naar werving, ontwikkeling, interne mobiliteit en beloning. Ons onderzoek toont aan dat een typische 5.000-persoons organisatie maar liefst tussen de 15-20.000 skills in haar personeelsbestand heeft! Juist voor grote bedrijven is er dus veel voordeel te halen uit een goed beheer van de skills die ze in huis hebben. Bij een bedrijf tot, pak ‘m beet’ 100 werknemers valt het overzicht goed te bewaren, maar stel je hebt 5.000 of zelfs 50.000 medewerkers… hoe weet je dan wie waar zit, wie wat kan en wie beschikbaar is?

De gids van Techwolf kan je hier het antwoord op geven!

  • Een beter inzicht in de skills van werknemers: Een goed inzicht in de skills van werknemers zorgt ervoor dat je in een groot bedrijf overzicht bewaart en zo de juiste mensen aanneemt, ontwikkelt en beloont.
  • Een efficiëntere werving en selectie: Een vlot overzicht van skills maakt het voor grote bedrijven mogelijk om sneller en efficiënter de juiste mensen vinden voor openstaande vacatures.
  • Een betere interne mobiliteit: Door een goed beheer van skills kunnen grote bedrijven werknemers binnen het bedrijf laten doorgroeien naar functies die beter aansluiten bij hun skills. Dit verkleint de kans dat werknemers het bedrijf verlaten.
  • Een hogere productiviteit: Grote bedrijven kunnen de productiviteit van hun werknemers verhogen door hun skills-ecosysteem goed toe te passen.

Lees Techwolf’s nieuwste gids en leer het volgende:

  • Wat is een skill-ecosysteem?
  • Waarom heb je deze nodig?
  • Hoe je de kernfundamenten het beheer van skills bevorderen?
  • Wat kan AI betekenen bij het opzetten van een skill-ecosysteem?
  • Hoe beheren 3 wereldwijde organisaties hun skills?

Vul onderstaand formulier in om de gids te downloaden! (De gids is Engelstalig.)

Naam(Vereist)
Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf waar je voor werkt?
Vanuit welk land werk je?
Akkoord(Vereist)
Tags: Skill, Skill based organisatie, Skill ecosysteem
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.