Achmea is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij en is de grootste van Nederland. Achmea bestaat onder andere uit Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis.

Achmea verzekeringen
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Juridisch & Advocatuur
Geo focus: Wereld
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Global Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Achmea – verzekeringsmaatschappij

Achmea is het coöperatieve moederbedrijf van onder andere Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Met miljoenen klanten zijn zij de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland.

Achmea zorgt er in zes verschillende landen voor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er echt toe doet. Vanaf hun oprichting in 1811 staan zij klaar voor hun klanten en voor de samenleving.

Samen met hun klanten, strategische partners en relaties lossen zij grote maatschappelijke vraagstukken op rond gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen. Zo creëren zij duurzame oplossingen voor hun klanten, hun medewerkers en voor de samenleving.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags:
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE