Building Human Talent helpt werkend Nederland bij het versterken van talenten en het zetten van loopbaanstappen.

Logo Building Human Talent
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 8-25 medewerkers
Partner van HRCommunity: Nee

Iedere organisatie heeft te maken met vraagstukken op het gebied van Human Resources, mens- en organisatieontwikkeling. Ziet u graag dat uw medewerkers zich ontwikkelen en duurzaam inzetbaar zijn? Goed gemotiveerd en samen met u kunnen inspelen op veranderingen?

Building Human Talent kan u professioneel ondersteunen bij bijvoorbeeld het trainen en ontwikkelen van uw medewerkers, vakkundig voorbereiden en uitvoeren van een organisatieverandering of als een medewerker vastloopt in zijn werk. Building Human Talent adviseert organisaties en medewerkers bij het resultaatgericht ontwikkelen en veranderen en biedt een breed scala van diensten aan gericht op de veranderende arbeidsmarkt.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het thema Duurzame Inzetbaarheid en zijn partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid. Wij hebben mooie begeleidingsprogramma’s die ondersteunend zijn bij de verduurzaming van de inzetbaarheid van medewerkers.

Een team van professionals

Building Human Talent is opgericht vanuit de visie dat krachtige organisaties alleen krachtig kunnen zijn wanneer zij krachtige medewerkers hebben. Omdat werken, leren en ontwikkelen van zowel organisatie als medewerkers een constant proces is waarbij de dialoog centraal staat. Wij gaan graag in dialoog en leveren maatwerk!

Ons team heeft een breed palet van expertises die we bundelen om met en voor onze klanten te werken aan het continue proces van verduurzaming van inzetbaarheid. Samen versterken wij de duurzame inzetbaarheid van organisatie en medewerkers zodat beiden tevredener, productiever competenter en gezonder zijn!

De professionals van Building Human Talent vormen een combinatie van ervaring, ondernemerschap en liefde voor het vak. Zowel individueel als gezamenlijk dragen we de verantwoordelijkheid voor de te behalen resultaten. En ieder van ons durft te stellen: wat we beloven, maken we ook waar!

Kwaliteit voorop

Aan certificering worden stevige eisen gesteld. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen hebben wij de kwaliteitszorg laten certificeren. Wij borgen onze kwaliteit en garanderen onze opdrachtgevers dat:

  • Onze diensten in hun toepassing van hoge kwaliteit zijn;
  • Dat onze professionals getoetst zijn op deskundigheid, ervaring en kwaliteit van werken;
  • Dat onze professionals zich blijven ontwikkelen en werken vanuit hoge ethische maatstaven;
  • Dat wij diverse methoden, technieken en instrumenten op basis van de juiste kennis en ervaring kunnen en mogen inzetten;
  • Onze opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat aan wettelijke kaders voor privacy & veiligheidswaarborging wordt voldaan.

 

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE