Daywize ontwikkelt een brede HRM oplossing met een breed aanbod aan specialistische modules zoals recruitment, talentmanagement, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement of declaraties.

Daywize
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: 8-25 medewerkers
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Scale-up
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

Daywize – HR-systeem

Daywize ontwikkelt een brede HRM oplossing met een breed aanbod aan specialistische modules. Hiervoor werken ze vanuit één platform, waarbij ze complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden met Daywize Cloud.

Daywize Cloud heeft diverse specialistische HR-modules zoals recruitment, talentmanagement, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement of declaraties. Iedere module is naadloos geïntegreerd met andere modules. Tevens is het mogelijk om ook de payroll probleemloos via Daywize Cloud te laten lopen.

Contactgegevens

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: hr-systeem, recruitment, talent management, totaal oplossing
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema Arbeidsvoorwaarden & pensioen, HR-strategie & analytics, Leiderschap & Management, Werving / Selectie / Onboarding

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.