Deloitte is de grootste internationale organisatie op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening, zij helpen al jaren lang organisaties om leiders te worden.

Deloitte
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Wereld
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Global Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

Deloitte – zakelijke dienstverlening

Deloitte is de grootste internationale organisatie op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening. Zij stimuleren vooruitgang en helpen klanten om leiders te worden, waar ze ook willen concurreren.

Deloitte investeert in uitmuntende mensen met uiteenlopende talenten en achtergronden en stelt hen in staat meer te bereiken dan dat zij elders kunnen. Deloitte combineert advies met actie en integriteit. Zij geloven hierbij dat wanneer hun klanten en de samenleving sterker zijn, zij dat ook zijn.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE