De arbeidsmarkt is aan vele veranderingen onderhevig en wordt elke dag complexer door globalisering en digitalisering. Het aanbod op de arbeidsmarkt is krap, terwijl er vacatures in overvloed zijn. Het kan daarom lastig zijn om talent binnen te halen, de juiste HR manager te vinden of een geschikte HR directeur aan te stellen. Bij Expand kunnen we je helpen.

logo Expand connecting HR
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Interim, Recruitment
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 8-25 medewerkers
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Gedreven om elke opdracht tot een succes te maken. Met een open blik, inlevingsvermogen, de juiste instrumenten en gedegen expertise geven we aan elke opdracht de aandacht die het verdient. Het doel? De vraag achter de vraag inzichtelijk maken om te komen tot dat ene perfecte resultaat: een duurzame match. Dáár krijgen wij energie van!

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE