Met Loket.nl wordt het bijhouden van je online salarisadministratie en HR heel eenvoudig.

Loket.nl - HR- en salarisadministratie
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Software & Tools, Salarisadministratie
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Loket.nl – HR- en salarisadministratie

Loket.nl maakt het beheren van je online salarisadministratie en HR taken uiterst simpel. Met slechts een paar muisklikken regel je de salarisadministratie moeiteloos en profiteer je van slimme HR-mogelijkheden, allemaal binnen één online applicatie. Of je nu complete digitale personeelsdossiers wilt bijhouden of eenvoudig verlof wilt registreren, het kan allemaal.

Het beheren van HR- en salarisadministratie wordt eenvoudig, efficiënt en online met Loket.nl. Alles is geïntegreerd in één applicatie, van verlofregistratie en eenvoudige preboarding tot volledige documentmanagement-oplossingen. De toegang is altijd en overal beschikbaar voor accountants, werkgevers en medewerkers.

Werkgevers hebben de vrijheid om te kiezen welke functies ze willen gebruiken en op welke manier ze willen samenwerken met hun accountant en medewerkers. Dit resulteert in minder administratieve lasten en een soepelere werking van personeelsprocessen. Bovendien kan Loket.nl worden geïntegreerd met meer dan 100 veelgebruikte bedrijfsapplicaties voor nog meer efficiëntie.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: salarisadministratie
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE